valla yuregımı azıma geldı yolda tam uc kere obur dunyaya gıdip gedın o kadar yol yaptıktan sonra sen gıtte kırmızı ısıkta ondekıne arkadan gır.Neyseki bisey yok annen cakmadı dımı kofteyı?
Bu arada baya alıstırma yapman lazım donuslerı falan motor yatırmayı ogren ogrenırkende hep kopruden nerdeyse ucacaktın onu aklına getır.
Evet kardeş haklısın.. Beni esas rahatsız eden kazadan çok o köprü olayı zaten.. Esas o ölümcül bir hataydı.. Az daha dereye uçuyordum. Neyse dün biraz şanslıydım. Ama abi işte grup sürüşü gayet güzeldi sorun yoktu.. Dönüşte takip etmeye çalışıcam diye geberecektim az daha..Bundan sonra bir süre tek takılıcam abi. Bir kaç kişi bir yere gidersek de asla kasmicam size yetişmek için

Bu işi adam gibi öğrenmek lazım. 2 gün önce motoru kaldırmayı öğrendim sonra şehir dışına çıktım, amma arıza herifim yaw

Yok abi bundan sonra 1-2 ay bizim sahilde cadde de ufak ufak takılacam olayı iyi kapmadan uzun yola çıkmak yok..
Anne çakmadı köfteyi ama eve girer girmez cadde de motor kazası olmuş biri ölmüş aman oğlum dedi
Servise gittim bakımı yaptırdım şükür motorda da birşey yok.. Pedalı düzelttik, genel kırık çıkık birşey var mı diye baktık, yağı komple değiştirdik birde cam siparişi verdik ama sanırım bir hayli beklicez.. Parça sorunu var diyorlar bilmiyorum.. Keeway'i güzel motor olmasının yanında arkasında motomax var diye aldık ama bakalım.....
Ha bu arada kazada dökülen o sıvı yağ değilmiş benzinmiş..
guclu_karayel' Alıntı:
Geçmiş olsun csunlu kardeş olay nasıl oldu ?
SAğol kardeş.. Olay şöyle gerçekleşti kısaca.. Kırmızı ışık yandı.. öndeki araba ani fren yaparak durdu. Caner kardeşimizde motor freni ve bilimum çeşitli müdahalelerle arkayı hafif kaydırarak durabildi.. ben duramadım

baktım duramicam arka frende kitledi kendini.. yatırdım abi motoru girdim canerin altına

Ondan sonra camı bıraktım kenara ve yola devam ettik