selamlar, sonunda bugün ben de keeway'lendim. neredeyse 1 haftadır plaka bekliyordum ama artık tak etti ve gittim plakasız da olsa aldım. ilk başlangıçta birkaç kere kaldıramadım motoru yerinden, boş vitesin yerini tutturamadım, debriyaj ayarı falan. bayidekiler de bana telaşlı gözlerle bakıp "cidden trafiğe çıkacak mısın" gibi şeyler sordular, kafamda kask olduğu için pek anlayamadım ne dediklerini

ayıp olmamıştır umarım. neyse eve gidene kadar biraz alıştım da, daha az sorunlu kalkıyorum gibi.
ilk iş gittim depoyu fulledim, bi gıdım benzin koymuşlar içine zor kaldırdık motoru yerinden :farao: 36 ytl tuttu chip+pin şeklinde ödedim

(arabayı fullemek bu kadar keyifli ve olası değil) hafif bi buharlanma oldu göstergede, burada okuduklarıma dayanarak "normaldir" dedim geçtim.
1 numaralı sorun aynalar; yahu kendi kolumdan başka birşey göremiyorum, biraz açınca da arka yerine yanları görüyorum az biraz. yarın ben de bi vakit olursa gidip dolanıcam sirkecide, olmazsa cuma kesin bakmam lazım çünkü bu haliyle aynalar pek bi işe yaramıyor gibi. ayrıntıları yazarım.
Hammer' Alıntı:
Bugün nihayet motorumu - plakasız da olsa- alabildim.
Bu plaka sorununa acayip gıcık oldum hem de nasıl, yahu bir haftadan beri bi plaka nasıl basılamaz ??! ruhsat falan tamam ama plaka yok bir türlü. denilen sorun şu: plaka tenekesi bitmiş, yurtdışından geliyormuş, bilmem ne gün gelmiş tenekeler basılmaya başlanmış da akşama geliyomuş plaka!!! 3 günden beri aynı sözler. bana çok saçma geldi ama yapacak bişey yok, bekliyoruz (yoksa var mı yapacak birşey? bilen varsa beri gelsin). Ayrıca bi de mont meselesi var bayiyle aramızda :farao: , neyse burayı fazla şişirmeyeyim.
güzel yanı yok mu peki? olmaz mı :mrgreen: artık bi motorum var ve az da olsa rüzgarı hissettim, bu herşeye değer gibi
motoru almaya geç gittim ve hemen hava karardı haliyle, nereye koymalı bu motoru peki? bi zincir kilit almıştım apartmanın kapısına yakın bi demire bağladım hemen, öntekerden değil ama direk şaseye bağlayabildim. anaaa, üstüne ne örtücez peki?? kılıf almamışım!! nalbur kapanmadan gittim naylon aldım hemen 3 metre bi de sabuncudan çamaşır ipi. sardım sarmaladım, bişeycikler olmaz (inşallah), acemilik işte. direksiyon kilidini beceremedim ama alarmını kurdum, sabah ola hayrola, bi kapalı park yeri bulmak lazım böyle olmaz..
bir de isim bulmak lazım, plaka 34 DL bişeybişey, DLye uygun ne olsa acaba, öneriler açığım: DeLi diyen var, DüLDüL diyen var, karaDuL, karaDaL falan da olur, başka bişey de olur ..

motosiklet.net olmasa ben motor falan alamazdım, buradaki sıcak ortam beni de teşfik etti ve bu günleri de gördüm

herkese çok teşekkür.
arkası yarın... kalın sağlıcakla...
murat