arkadaşlar dün akşam iç çıkışı eve gidip motoru aldım 1. köprüden karşıya geçtim beşiktaş,eminönü,sirkeci oradan çemberli taş, geziyorum hazır buralara gelmişken çorlulu ali paşa da nargile keyfi yapalım dedim indim motoru parkettim alarmı çalıştırdım bi anda 2-3 kişi gelip motoru sordular nasıl falan diye, bizde almayı düşünüyoruz falan gibi konuşmalar oldu fiyatı sordular 2590 diyince inanmıyolar motor biraz gösterişli dışarıdan çok dikkat çekiyor buda beni baya mutlu ediyor, (gerçi yıldız yokuşundan aşağı inerken ışıklarda yanımda bi suzuki hayabusa durdu adam boşta gaz verirken bile benim öncam sallandı ama olsun zaten o tip motorlardan ben hoşlanmam) o arada yaşlı bi amca geldi tahmini 50 üzeri, oda keeway almış 300 km yapmış ama motoru 80 i geçmiyomuş bende 80 i geçemiyorum açıkçası çok zorlamıyorum da ama bu canımı sıkıyo ben daha 150 km deyim toplam, yine o klasik ayna sıkıntısı ve sönmeyen sinyal saçmalığı, sanırım sıkıntılar hep aynı, baya bi zevkli sohbet oldu, oradan kumkapı, vatan caddesinden halıcıoğlu, sütlüce odadan m.köy 1. köprü ve tekrar başlarbaşı,çamlıca 17:00 - 23:30 gidi bi sürede baya bi yol yaptım ve bu benim 4. kez motor üstüne çıkışım çok keyifliydi aslında birkaç arkadaş olsak dahada zevkli olur ama neyse oda olur bi gün.
o arada motora park arayan arkadaş benim motor 1 aydır dışarıda gidon kitli motorda zincirli, üstündede branda allah'a emandet