Gün 4
Keeway SL 150 (Karayel)
Saol "ceko35" kardeş elimden geldiğince yaşadıklarımı aktarmaya çalışıyorum eğer olursa hatamız afola... Birde bana sorun bugün 4.gün ve bende ehliyet yok trafikçilere bakmaktan kollamaktan onları ya düşücem ya kazaa yapıcam yahu şu motorsiklet kullanıcısı camiamızın hızına yetişemeyen devletlü yetkülülerine şu sınavları ayda bir yapsanızda bizde kuralları çiğnemesek rahat rahat motorumuzla baş başa keyif sürsek olmazmı olmaazzzzzzzzz arkadaş olmaz keyif sürmek neyine seninnn hapis cezasıydı para cezasıydı yahuuu işte motor işte ehliyet yok istemezükçülerden değilizki valla Şubat itibariyle kursuma yazıldım pratik derslerimi aldım teorik derslerimi aldım inanın küçücük bütçemlede 450 ytl ye yakın harcadım hala sınav olucaz ne zaman bu ayın 22sinde eh sonra ne olacak mayısın 25 inde pratik eh be güzel kardeşim hazirana da ancak A2 almış olucam yani motrcumu aldıktan 5 ay sonra el insaf yahu işte buna ben derimki ehliyet işkencesi hemde katmerlisinden....
Ne dertliymişim akşam akşam daha 4. günüme başlayamadım artık daha bir güvenli daha bir neşeli gittim karayelimin başına nede güzel nede karizma motorum var nazar boncuğumu taksak aceba kem gözlere şışşşşşşşşşşş diye.......
Atladık Atımıza off pardon sevgili karayele bu arada benim plakada 34 AT 7047 eh birde bilindik üçleme gelir hepimizin aklına dimiii şimdi söylemiyim burda siz tahmin edin artık

evett trafik şubemiz bize bunu uygun görmüş boynumuz kıldan inceee dostlar,
Yahu bugün ne uzattıkça uzatıyorum atladık karayee bu arada birde rüzgar gözlüü taktık bu sefer eh nede olsa deneyimlerden derslerimizi aldıkya rüzgardan ağlamaktan dolayı karizmamızı kaybetmeyelim..... Yahu nede olsa bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp hemen kınamayın şu acemi dostunuzu...
Çıktık otoparkatan beşiktaşın içine ufaktan ufaktan ıhlamur dere caddesine çıkıpda hafiften hızımı kesip şöyle kalabalık içinde gösterelim dimi kendimizi herkesler çarşıdaki nede güzel motor nede karizma desinler ( başımıza kask yağacak ) desinler demesinede sana sormazlarmı bire acemi daha 4. gün olmuş hava atacağım diye çarşının ortasından ufaktan ufaktan yollanıyorsun dur bakalım sorarlar arkadaşlar sorarlar hemde nasıl sorarlar.....
Neyse ben kaptırdım kendimi ufaktan ufaktan birinci vitesde baktım önde scooter lı bir bayan ( şimdi başımız bağlıda olsa holta bir bayan ama belli benim gibi acemi sanırım 2 günlük oda ) neyse ben arkasından giderken giderken trafikte var hani yanından geçip birde sessizinden kornama selam mahiyetinde basınca eh bir güzel oldu hanii..
Karizma 100 de 1500 hani derken önümdeki araba trafikte durdu eh bende haliyle birinci vitesde durdum yahu elim debriyajda ama hani arkamda scooterlı bayan hatta hemen yanımda olan oldu araba hareket edince birden kavarmayı yakalayamayıpda motorum stop etmezmi hehe yahu işte bahtsız acemi sürücü böyle olurmuş arkadan gelen bir kurye arkadaşda hoopp arabanın yanından fırlayıp önlere geçmezmi ehe işte karizma falan kalmadı binbir parça yerlerde...
Yaa işte boşuna dememişler ne bilmediğini bilirsen eğer erdemli adamlardan sayılırsın diye kardeşim tamam bugünden sonra bende neyi bilmediğimi cümle alemlere itiraf ediyorum acemiyim arkadaşlar acemi öğreniyorum çabalıyorum olucak inşallah ümidimi kesmedim daha neyse sözü uzatmadan tabii trafik açılır açılmaz olay mahallinden inceden inceden terki diyar etmeyi başardım dedim ki içimden bu moral bozukluğuyla bebek yapılırmı yapılır be dostlar şunun şurasında daha 90 km bile yapmamışız eh istikamet yine bebek ...
Git git bitmiyor saolsun yolda mtorcu dostların korna sesleri cesaretimize cesaret katıyor derken vitesden vitese yine 60 km bölüsünden saate ulaştı bizim karayel bu sefer gözümde rüzgar gözlüğü var ağlamaklı olmadın anlayacağınız olmadım olmamasına ama bu dediğim saatte 18.00 - 19.00 arası hafiften hava ışıksız kalmakta nede olsa mısırlıların Ra dedikleri tanrı varya hani güneş yahu güneş terki diyarda gözümde siyah camlı rüzgarlıkla hani daha çok lehimci hamza ustaya dönmüşüm tam ironiki ne demeli boşverin dostlar birşey demeyin.....
Eh gidipte o saatlerde boğaz trafiğini bilen bilir arabaların aralarından sıyrılıpta eski bir reklamdaki gibi 10 yüz milyon arabayı arkada bırakınca her türlü olaya rağmen keyifle dedimki kendi kendime motor eklenmiş bisikleti icat eden meraklı mücit kardeşim iyi yapmışsın hemde ne iyi....
New Hampshire, 1823 doğumlu sevgili motorcu kardeşim Sylvester Roper Amerikanların birbiriyle didiştiği Harley'den önceki bir çağda route 56 daha bozkır olduğu dönemde buhar gücüyle işleyen 1868 model chooper yaptınya helal olsun be kardeş bak bugün macar firmanın çinden ithal parçalarıyla yaptığı yakışıklı keeway SL 150'imle vın vın arabaların arasından geçipte yağmur serpiştirirken evime varıyorumya sana bir bira ısmarlamayan bu acemi sürücünün vitesi geçmesin işte söyledim hanii.
Bu arada dostlar şaka falan ama vitesler arasında hala geçişlerde garip bir ses kulağımın içinde zonk da zonk ediyor nedendir bu bilen duyan varmıdır yoksa benim gayipten sesler duymaya başlayan bünyem güzel bir 250 cc terapisinemi ihtiyaç duymaktadır .....
Aman arkadaşlar yarın cumartesi istanbul semaları yağmurluymuş aman derim kapalı damın altında olmayan motorlarımıza branda geripte yağmurdan çamurdan esirgemeyi unutmayın derimmmm...
Sağlıcakla aman yollarda bir garip keeway SL 150' sahibi görüpte kornasına basmayan kalmasın
Sevgiler - saygılar