2.gün 55 km plakam zangırdıyor hala
Gün 2:
Keeway SL 150 (Karayel)
Dün ilk sürüş deneyiminden sonra otoparka bırakıp karayel'den ayrılmıştım. Bugünü iple çekerken akşam birden farları söndürmediğim aklıma takıldı kesin sabah aküm bitmiş olacaktı diye düşünürken sabahın olmasınıda iple çektim. Öğlen otoparka doğru yollanıp motoruma kavuştum derken marşa bastım ama çalışmadı. Ayaklıkda açık derken tekrar deneme yine tık yok ne yapsam derken otoparkdaki arkadaşlar da ayak marşını deneyelim dediler iyi fikir hanii yahu bu kadarda acemi olmak insanın moralini bozuyor inanın ama yılmak yok bir iki denemeden sonra motorun güzel sesi gelmeye başladımı eh benimde yüzümde bir gülümsemedir oluştu.
Hafifçe otoparkın içinde bir iki tur atıp ısındık biraz sonra kapıya yönelip yokuş aşağı bıraktım kendimi eh iyi güzelde yokuş yukarı vitesi rampanın dik oluşuna göre küçültüp büyültüyorum.
Çalışmaları yaptığım yerde dik yokuş var ama öyle böyle değil biraz hızlandım alet ikide vurdum kendimi rampaya eh çıktıkça çıkıyoruz ama ben 1 i unutmuşum rampa dikleştikçe çekişde devirde düştü tam rampanın ortasında benim motor kaldımı haydaaa nerdeyse 50 derece acayipte dik tabii hemen bir korku aldı beni nasıl kaldırıcaz bu motoru ön frene asılsamda hafif kayıyor dedim deviricez aleti neyse dengemi korumaya çalışıp nispeten düz alana geri geri bıraktım.
Arkamda araba falan olsa küfürün bini bir para diye düşünceler çullandıkça çullanıyor zihnime , neyse kısa günün karı yokuş ne kadar dikse vitesi o kadar küçültücen arkadaş.
Bir saat ara sokaklarda gezine gezine, alışmaya başladık birbirimize, derken hafiften trafiğin olduğu trafik ışıkların bolca bulunduğu arabaların vızır dadığı caddeye çıkmakla çıkmamak arasında ikilemdeyim, hadi bir cesaret dedim kendi kendime ufaktan ufaktan yavaş yavaş dikkatlice kollaya kollaya bu işi başarırsın.
Çıktım yola ilk trafik ışıklarında taksi var önümde durdu bende hemen arkasın bir baktım ki arkamdada bir renault durmazmı vites 1 de elim debriyajda yeşil yanacakta kalkacağız diye hafiftende bir panikle beklemedeyim amanın odane yanımada başka bir araba geldi. Ehhh tahmin ederseniz hafiften bir korku başladı yahu ya stop edersem diye neyse yeşil yandı hafifçe debriyajdan çekip kavrama noktasını hernekadar çok zor hissetsemde ufaktanda gaz vermeye başlayınca hafiften ilerledim eh arada derede sinyal düğmesine dokunacak zamanıda bulunca birde vitesi ikiledimmi dedimki allahın şanslı kullarından olmalıyım. Ufaktan ıhlamur kasrının önünden geçerken birde üçe geçince vites eh dedim arkamdaki arabayla mesafeyi korumak lazım nede olsa araba yanımda olmasında bakarsın dalgın bir sürücü üstüme kırar eh ehliyette yok ne yaparım sonra daha 2. günde güzel makinam motorsikler hurdalığına ben hastaneye eh arabaların ya önünde ya arkasında olup mesafeyide durabileceğim gibi hızıma göre ayarlamaya gayret ede ede döndüm dolaştım geldim gene tenha ara sokaklarıma.
Bu turu bir iki kez atıp bakınca yakıt tankıma sanki bayağı yakıt harcamış gibi geldi daha 53 km olmuştu sonra hatırladım jikleyi ortada bırakmıştım neyse yakıtı fazla harcamayalım dedim çektim kenara motor boşta çalışırken jikleyi kapadım bir baktım motor duruverdim haydaa birazda tırstım neden olsa stop edip jikle kapalı çalıştırmaya çalıştım eh o kadar gez dolaş motor ısınmış olmalıdırdiyede düşündüm ama çalıştı ama gaz vermeyi kesince durdu.
Otoparka yollanıp park etmeden tekrar denedim ama nedense jikleyi kapatınca gaz vermeyi kesince stop ediyor motor nedendir diye sormaktayım
ey güzel forum sakinleri yapılacaklar listeme birde bu eklendi neden jikleyi kapatınca ısınmış motor stop eder varmıdır bir bilen ? 
r:
Kafamda bu soruyla park edip eve yollandım sorup soruşturup bulmak amacıyla bunun cevabını.......
Kalın sağlıcakla
Aman farınızı açık unutmayın....
NOT: Eldivenimiz olmayınca bugünde buz tuttuk :cyclopsan
Saolasın "aidikurt" dilim döndüğünce elimden geldiğince. Birde vibrasyon dediğimiz heralde hızı yükselttikçe oluyor ama vitesi yükseltince hale yola giriyor gibi geldi.