peyami, bikac satir yukarda zaten acikladim ben dusuncelerimi, tecrubelerimi..
caracal, bende sana beklemeni, para biriktirmeni ve sl150 yerine 250lik v motor birsey almanı öneririm.. ama o dedigin "tutku" yokmu... işte o herseyi degistiriyor. insan sabırsızlanıyor, hemen olsun istiyor, bekleyemiyor.. bende öyleydim şu an anlayabiliyorum hislerini.. sen bilirsin dostum sonucta son karar senin.. iki kişi sana benzer öneriler getirdik ama önemli olan senin ne yapmak istediğin.. kararın ne olursa olsun, hayırlı olsun..
lc 250 sanırım suziki sahibinden com bakınca vl 250 var. ama bütçemi bayağı aşar. ben bu iş 2000 tl civarı para ayrıldım. önerilerinize her zaman açığımpeyami 250 bütçen nedir? eğer lc 250 alabiliyosan tavsiye ederim bi de onu incele. Benim ilk motorum lc 250 daha öncede kullanmıştım motor ama vitesiz honda kinetx falan sukutır tarzı motrları kullandım bir kaç seferde java deneyimim olmuştu çocukken. motoru aldığımda sıkıntı çekmedim değil ama 1 hafta sonra vitesli ve ağır motora alışıyosun yani biraz alışma evresi sıkıntılı geçer. ama bu pantolon değil öyle alıyım bidaha ki aya yenisini alıyım diyemiyosun aldın mı kalıyoen azından bi 250 çift silndir v alabilirsin
ilginize ve alakanıza teşekkür ederimpeyami, sıkmak degil aynı soruya cevap yazmistim ondan yukarda anlattım dedim.. her ne kadar genel görüş "ybr veya cbf le basla" olsada bence 250lik motorlada baslanabilir. sonucta bu aletler cruiser. ayrica aklı basındaysan sorun olmaz. dengesizsen 150liklede başına iş açabilirsin.. benim kişisel görüşüm cruiser istiyorsanız 150cc bir çin malı almaktansa biraz daha sabredip üstüne koyup 250 cc bir japon almanız yönünde..
carasal, fuarda 2.el satışlarda oluyor bakmakta fayda var.
tamam simdi aanladım lc(landcruiser )yok abi keeway landcruiser 250 suzuki değil. ikinci elleri için ortalama 3 bin diyebilirz sanrım.
ersinpolat günaydınlar
keeway sl150 için sisy bar nerden temin edebiliriz
sisy barlar oldukça pahalı görünüyor bende internetteki fiyatlara değmez
var mı bilgin?:cat:
hafta sonu bakınıcam teşekkürler :rendeer:
bu arada seninlinde sisy bar sen nerden temin ettin ayrıca motoru neden satıyorsun?