Hocam FZ6 Fazer e doğru gidiyosun inşallah o da olur kendisi şimdilik rüyalarımı süslemekte ..
Kendisini çok severim ama bu trafikte tercih edeceğim bir model olmaz ben Honda Transalp yada Yamaha XT660R istiyorum.
iki gündür sl 150 ile ist trafiğindeyim ve ilk kez trafikte kullanıyorum ! İlkinde motordan inince ceplerimden 3,5 lar döküldü
Ceplerini açık unutma telefon anahtar ruhsat herşeyi yola dökersin
bugün biraz daha rahattım 2 kere stop ettirdim ama boş u bulamama sorunum olmadı
Ben o motoru eğittim boşu bulamama sorunun olmaz (espiri değil gerçek)
( galiba otomobil kullanıcıları acemiliğimi farkettiler ki fazla sıkıştıran falan da olmadı umarım hiç olmaz)
Olursa yavaş yavaş ayaklığı aç sıkıştıran adama doğru yürü (kask kafanda olsun) Noldu kardeşim derdin ne ¿ yap hemen sağa kırıp kaçıyorlar
bilet konusuna gelince bende 3 bilet var iki arkadas daha gelicek. ctesi oglen gibi orda olurum sanırım gorusmek üzere
Biz C.tesi akşam yola çıkıcaz burası yoğun olacak aktivite var biliyorsun 5-6-7 filan gibi net belli değil.Bu arada hafta sonu yağış bekleniyormuş planlar belki yatar.
ginger bu arada dun servise ugradım maslak takine gitmeyi gözüm kesmedi
kafana göre git hepsi para alıyor nasıl olsa
zeytinburnu dakine gittim zincir ayarlandı ,
arada ayarlat zincirini ayrıca zincir yağlama spreyi al ayda bir yağla spreyle yada sen az biniyorsun 2 ayda bir yap
buji ucunda kırılma vardı değiştirildi başka birşey yapılmadı .
orginal buji çantadaydı takarsın acil bişey olursa.Birde o tamircilere çok kulak asma benden sölemesi o motorun depriyajına kadar değişittirtti adam bana (85 ytl vermiştim ek bişeyler daha yapılmıştı) istekleri hiç bitmiyor 2006 motorda bile kusur bulabiliyorlar.
hala senden aldığım benzin duruyor ekonomik bi motor
Bırakta ekonomik olsun o kadar
150cc motor 80bin yakıyor km de arkadaşın GS500 130 binlerde yakıyor