Kullandığımız 2 teker, harika bir makine. Markası, özelliği, tarzı ne olursa olsun. Motorcu, motoruna bakar, kontrol eder, çocuğu gibi sevgilisi gibi okşar. Sıkıntısı nedir bilir, giderir.
Kimisi motorculara bencil der, tekil düşünür der, kimisi dövmeleri var diye acaip bakar, kimisi kıskanır çamur atar vs vs.
Bu aleti severek, isteyerek, bütünleşerek biniyorsanız, motorunuz sorun çıkarmaz. Her sürüşten sonra motorunun bakımını yap, yaz ve kışa girerken motor yağını değiştir, önceden sorun çıkartabilecek, yolda bırakabilecek parçaların yedeğini taşı.(bir arkadaş debriyaj teli için önermişti), çeşitli aparatlarla seni en yakın merkeze götürecek şekilde boş zamanlarında yap veya birkaç arkadaş yapın ve yedeğinizde taşıyın. Motorcuyum diyen motorun nerelerden sorun çıkaracağını bilir. Herkesin evinde ufak çaplı bir atölyesi vardır.
Ben 2006 Nisan ayından beri kullanıyorum, hiçbir parçası değişmedi, hiçbir parçası kırılmadı yapışmadı, hiç yolda kalmadım, Ege-Akdeniz turu (3300 km) yaptım, sorun yaşamadım. Vibrasyon olacaktır, ellerin uyuşacaktır, belin, omuzların sızlayacaktır. Olmalı bunlar, rüzgar sende, kuş sesleri sende, orman havası sende, ç,çek kokuları sende, motorunun sesi sende, kontrol sende, daha ne istenir. Özgürlük bu değilmi.