selaaam chopper cılar sl 150 ciler artçı sissy bar üretmeye başladım kendi motoruma yaptım çok orjinal ve sağlam oldu hafta sonu tura çıktım herşeyimi bağladım ona isteyen arkadaşlar olursa üretimini yapıcam foto koyucam yakında oradanda bakarsınız... acaba bu iş olurmu sizcede...?
kardeş resimleri görelim beğenirsem bende sipariş veririm.
slm izmir club resmen olmasada kurulmuştur dün akşam bornova küçük parkta 3 tane çayla açılışı yaptk
nedd
kösedereli
ve ben
Benim için şu an motosikletnet bitmiştir.... Kaç aydır doğru düzgün bir şekilde hiç kimseden bilgi alamadım motorumla ilgili.. Ya kimse bi yerine takmıyo yada kutuplaşma gibi bişey olmuş... Sakın demeyin herkese hoşgörülü davranıyoruz vs...vs...vs.. Bilgi almak isteyenlere çoğunlukla herşeyi izza ederek anlattım.. Ama kimseden bu şekilde yaklaşım göremedim... Bu forum sadece gezi organizasyonu yapmak için kurulmadı.. Hadi bakalım herkes kendi tavasında kavrulsun artık.. Admin'ler de bu yazıyı okuduklarında benim üyeliğimi silsin ve şikayetimi bir kenara not etsin..yine de bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara minnettarım. Inş tekeriniz hep düz basar,allah kimseyi bu tutku yüzünden cezalandırmaz ümit ediyorum.. Artık anca yollarda görüşmek üzere..hoşçakalın.
herkese merhaba. 2 gün önce 2.el sl 150 aldımkafama takılan konu yakıt musluğu. hangi durumda hangi pozisyonda olması gerekiyor? eski sahibine sordum, o da pek bilmiyor. ben hiç ellemedim diyor. internetten kitapçığına baktım, sürüş pozisyonunda musluk yukarı doğru, motor stop durumunda musluk aşağı doğru olmalı yazıyor. ama motoru aldığımda musluk zaten aşağı doğruydu!
bir başka sorum da kitapçığında bakım periyotlarını göremedim. kaç kilometrede bir servise götürüyorsunuz motorlarınızı? şimdiden herkese teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar..
Yazılanların çoğunu okudum ve ilk vitesli motorum olarak sl150 almayı planlıyorum. Daha önce birkaç ay kadar scooter kullanmıştım..
Anladığım kadarı ile çin malı vb. motorlarun ömrü çok uzun olmuyor, bu nedenle mümkün olduğunca düşük kmde ve makul fiyatlıbir sl150 arıyorum. Birkaç gündür ilanlara bakıyorum fakat alırken satıcıya nasıl güvenmeliyim, motoru kime göstermeliyim tavsiyeleriniz nelerdir..
Ayrıca motorunu satan arkadaş varsa görüşelim.
teşekkürler