Ertan arka disli ve on disliyi degistirebilirsin bu pahali bir sey degil sadece daha genis capli bir motorun dislisini adepte ediyorlar . Iscilik dahil 50 ytl gecmez bence. Ama 3000 den evel degistirme motorun alisma suresinde bu silindir basini yer ve motorun cok cekis kaybeder. En iyi 3000 km arka disli sonra da on disliyi degistirmektir. Simdi diyeceksinki ee degistirdim ne olacak. Basit motorun ayni hizda kalacak ama gaza asildiginda hizlanmasi cok daha cabuk olacak. Acik hava filtresi benim tahminimce 100 Euro diyorum. Buda motorun emisyon orani ni yukseltecek ve yuksek hizalarda bile motorun hic kesilmeden performance verecektir. Siz bana deli diyin ama seneye arka lastigi genisletip bu motora NOS taktirmayi bile dusunuyorum. Her gun yabanci sitelere bakiyorum adamlar scooterlara NOS takiyorlar ve harika gidiyorlar. Tek tup NOS fiyati yaklasik 250 Euro gibi bir sey.
Bu arada su benim egzoza yardici olabilecek varmi yaa resmen kap canak sesi geliyor icinden deli olacam gaza basamiyorum sesten dolayi. Ne bu yaa zangiiir zangiirr.
Bu arada su benim egzoza yardici olabilecek varmi yaa resmen kap canak sesi geliyor icinden deli olacam gaza basamiyorum sesten dolayi. Ne bu yaa zangiiir zangiirr.