Para miktarında emsalleri olan motorlar arasında en iyilerden birisi.. Bu motoru alanlar genelde uzun yol yaparlar zaten.. İstersen benimkini satayım sana =D
kısa ve net fazla paran yoksa AL arkadaş
al arkadaşım al ii motor bu
:cat:
arkadaslar, benim derdim büyük. motorumun birkaç eksiği var ve hepsini birden yapabilecek bir servis bulamıyorum. öncelikle aku bitmiş durumda. akuyu değiştirmek üzere gittiğim bir servis akuyu sadece motomax servislerinin deiğiştirebileceğini söyledi.istanbulda motomax dısında biryerde aku taktırabilir miyim sizce? yada akunun kaç watt oldugunu veya cinsini bilen var mı? ona göre aku alıp bir serviste taktırabilirim.bir de fiyatı nedir biliyorsanız.
ikinci olarak arka stop camı bir bayan şoförümüzün sayesinde kırıldı. onun için motomax e gittin fakat ellerinde olmadıgını söylediler. baska biryerde bulabilir miyim?ve fiyatı nedir?
son olarak aynalarımdan biri kırık ve istediğim gibi bir ayna bulamadım. sordugum servisler 45-50 ytl diyorlar pahalı geliyor taktırmıyorum.
bunların hepsini yapabilecek bildiğiniz bir servis var mı arkadaslar? üsküdar da oturuyorum kadıkoy ve eminonune yakınım. sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
ne kadar stop lamb?gerçi ben yarın motoru takas edebilirim ama,oldu da takas etmezsem alırım.??Arkadaşım benim elimde eski superlightımdan kalma sıfır stop farı var sıfır hiç kullanılmadı kutusunda duruyo.İstersen verebilirim fiyatta anlaşırız..
Sormak istediğim birkaç soru olacak:
1.Bu motorun benzin deposu kaç litre ve 1 depo ile kaç km yol gidebilmekte
2.Motor çok sorun çıkartırmı ?
3.Öğrenciyim parça fiyatları nasıl (Çinlilere göre)
4.2.el alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
5.Anadolu yakasında önerebileceğiniz bi servis var mı ? Servisler güvenilir mi?
6.Motoru seneye alacağım ve 16 yaşımda olacağım ehliyete 1 sene kalıyor 93 doğumluyum.Bu motoru zaptedebilir miyim?
Yorumlarınız için teşekkür ederim :rendeer:
Arkadaşlar ben Superlight'ıma veda edeceğim sanırım.. Dene-yanıl yöntemiyle aradığımın bu model olmadığını farkettim.
Şöyle sahilyolundan püfür püfür sağ şeritten gitmek,cruiser kasanın rahatlığını hissetmek,motorsikletin kendi duruşunu insanların beğenmesi hoş-güzel,cruiser damarım da var çok seviyorum tamam :cat: ama 150cc ile zor oluyo trafikte yahu.:farao:Hem parça sıkıntısı illallah dedirtti 2 haftada.r:Bu model kötü demiyorum tabii,bana göre değil diyorum yani.Şöyle sağlam bi scooter arıyorum,yarın kesinleşecek umarım.Sağ şeritten çıkıcam sanırım,şöyle makaslara doğru :queen:
Sound ; sağ şeritten çıkıp makaslara dalacaksan ona uygun bir şeyleri kovala mesela hyo gt250r yada derbi gpr125 gibi tabii kısa süre sonra buda kesmeyecek 600 lük bi makina kovalamaya başlayacaksın şöyle bir belin tutulunca makas ta neymiş sağ şeridin gözünü seveyim dediğin günler gelecekbir arkadaş tavsiyesi olarak kabul edersen cbf250 yada ayarında bir makina işini görür keyif alırsın ,kullanımıda race tarzından daha rahattır 24 bg istediğin kıvraklığı verir ama her şeyden önce biliçli kullanıcı olmak imkan varsa şu meret in eğitimini almak gerekli deneyerek öğrenmek en pahalı öğrenme yolu
kazasız belasız esenlikle..:cat:
Eski sl cilerden northern,balayyusuf,cobalt,jameika34,sayfayı sık sık ziyaret etmeniz müthiş bir bağlılık sizleri taktir ediyor saygıyla selamlıyorum. Müthiş bir aileydik burada bir zamanlarBir çok kaliteli kardeşimizde sitedn ayrılmıştı eğer okuyorlarsa onlarada selam.:bounce:
arkadaşlar ben bu motoru uzun zamandır forumda takip ediyorum ama hep ilk motorum olacağı için vites muvzuundan korkuyordum. scooter aradım uzun süre ama istemiyorum, sinmiyor içime scooter. 1.95 biri olarak scooter a binmek istemedim sadece otomatik vites diye.
bu superlight ı tercih etsem vites konusuna alışmam kolay mıdır? vites durumu ilk başlayan biri için ne kadar uygun, ne kadar sorundur?
SON NOKTA.
hayallerimin motoru BMW r 1200 gs. ve iki buçuk yıldır kullandığım motor keeway 150 sl. gitmediğim yer kalmadı motorla. diyarbakır bursa da dahil uzun yol yaptım. ve geçen gün uludağ yedi göllere çıktım. gayet rahat ve zorlanmadan. yolda r 1200 gs denk geldi. 40 milyarlık motor inanın benim gibi rahat değildi o dağ yollarında. ve o an hayallerimin motoru olmaktan sildim r 1200 gs yi. benim yadigar tıngır mıngır çıktı ve indi kocaman dağı ve Allaha şükür bu zamana kadar bir aksilik yapmadığı gibi uludağa çıkarkende inerkende bir sorun yaşatmadı..
http://img113.imageshack.us/img113/8604/dscn9176yf2.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/3051/dscn9049eo1.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/3462/dscn9108zu4.jpg
genelde akşamları otobüs duraklarının ordaki meydanda saat 18:30-19:00 arası çayımı içip akşam keyfi yaparım resimdeki motoru gördüysen ordayımdır
![]()
malossi donanımlı olduğunu ve 250liklerle kalktığını söylemişti Speedfight ın sahibi.. Ben de heveslendim meraklandım falan ama fos çıktı zaten,malossi falan yok üzerinde.. Geri verdim zaten gününde.. Superlight'ım yeter şimdilik.. Biraz para biriktireyim de,bakacağım başka makinalar..Sound ; sağ şeritten çıkıp makaslara dalacaksan ona uygun bir şeyleri kovala mesela hyo gt250r yada derbi gpr125 gibi tabii kısa süre sonra buda kesmeyecek 600 lük bi makina kovalamaya başlayacaksın şöyle bir belin tutulunca makas ta neymiş sağ şeridin gözünü seveyim dediğin günler gelecekbir arkadaş tavsiyesi olarak kabul edersen cbf250 yada ayarında bir makina işini görür keyif alırsın ,kullanımıda race tarzından daha rahattır 24 bg istediğin kıvraklığı verir ama her şeyden önce biliçli kullanıcı olmak imkan varsa şu meret in eğitimini almak gerekli deneyerek öğrenmek en pahalı öğrenme yolu
kazasız belasız esenlikle..:cat: