Seledeki yazılar tinerle çıktı depodakiler zor kullanarakderideki metal düğmelerde penseyle arkadan gevşeterek.Keşke motor iyi olsaydıda binseydim biraz daha...
bu tiner nasıl tiner arkadas bn neden cıkarmıom yav
Seledeki yazılar tinerle çıktı depodakiler zor kullanarakderideki metal düğmelerde penseyle arkadan gevşeterek.Keşke motor iyi olsaydıda binseydim biraz daha...
Arkadaşlar slm herkeze,bende bu motordan almayı düşünüyorum,fiyat ne kadar şu anda?
Arkadaşlar slm herkeze,bende bu motordan almayı düşünüyorum,fiyat ne kadar şu anda?
bu zincir neden bollaşır?
400 kmdeyim.. gecen gun yanlislikla stop etti ve ondan sonra kilometre saati calismamaya basladi.. servise goturdum tel kopmus.. tel amortisor fren balatasi vs garantiye dahil diilmis ve 20 ytl tuttu.. kilometre saati teli debriyaj teli vs.. bu teller koparmı surekli motorlarda?
ben 110 kiloyum bana bile oluyor kardeşim günül rahatlığı ile al.merhaba bir arkadaşım bu motoru düşünüyor boyu 1.83 100 kilo bazı endişeleri var acaba altımda küçük kalırmı ve performansı yetermi gibilerinden sizce nasıl olur?Saygılarımla...