evet istanbuldanim.. birsey daha sormak istiyorum.. bnm motorumun on tarafinda cam yok.. bu ruzgari cok etkilermi? taktirmak istersem ne kadar tutar?
evet istanbuldanim.. birsey daha sormak istiyorum.. bnm motorumun on tarafinda cam yok.. bu ruzgari cok etkilermi? taktirmak istersem ne kadar tutar?
cam fiyatını geçen gün sorduğumda 60 ytl civarında dediler ama motomaxda her zaman bi sürprizle karşılaşabilirsinama camlı kullanmak sağlığın açısından daha iyi olacaktır
![]()
simdi yeni olmamdan dolayi.. sagligim acisindan neden daha iyi oluyo? ruzgari kesmesi disinda baska faydalarida oluyomu?
slm arkadaşlar bende bir keeway ss sahibiyim ama sl de merak ettiğim bir konu var 100 km de ki yakıt sarfiyetı nedir hesaplayan varsa cevap bekliyorum saygılar.
simdi yeni olmamdan dolayi.. sagligim acisindan neden daha iyi oluyo? ruzgari kesmesi disinda baska faydalarida oluyomu?
Arkadaşlar öncelikle hoş sohbetiniz hoşuma gitti.
21 yaşında Üniversite Öğrencisiyim. Hem ulaşım hemde motor sevgim yüzünden bütçemde fazla zorlama yaratmayacak bi motor arıyorum aklımda
Keeway SuperLight 150
Zealsun ZS150-19 ve bir kaç model daha sizin tavsiyelerinizi almak isitiyorum.
ön cam fazla yüksek deil ayrıca bizim motorlarda dik durdugun için fazla bi işe yaradıgını düşünmüyorum bn şahsen. bu arada senn ilk mesajını gördügümde kumkapıda sahil yolunda plakasız sıfır bi keeway gördüm acaba sen miydin))) ama kullanan arkadas rodaj falan dinlemeden basıyodu valla
![]()
bu zincir neden bollaşır?
bilimsel olarak açıklamak gerekirse zincirin dişliye uyguladığı moment etkisi arka maşada göbeğin öne kaymasına neden oluyorgöbek öne kaydıkça zamanla zincir gevşiyor. umarım tatmin olmuşsundur bu güzel cevaptan
![]()
SALİH GÜRELİ
:silent: selam motor çok güzel olmuş.. harleyin bikaç modelinden farkı yok görünüş olarak.. bir sorum olucak keeway yazısını ve derideki metal düğmeleri nasıl çıkarttın ???