keeway mi? kanuni mi?

mrb arkadaşlar ben eskişehirden ali benim acil bilgi almam lazım bilgiyi buraya yada e mail adresime gönderirseniz sevinirim..

ilk defa motor alıcam ehlıyetımı aldım ama keeway ın super lıght ını alıyım 3200 eskısehırde plaka ıslemlerı dahıl yoksa kanuninin 2004 yılında uretım yaptıgı seyhan 250 modelı var 2005 model motor 3000km de 2.500 ytl fıyat verdi eskişehirde bi arkadas bana bilgi verirseniz acil sevinirim....

O fiyatlara bulabilirsen bir cbf150 ya da cbr125 bulmaya çalış derim ben. Başlangıç için ideal ve en azından kalitesi, servis ağı, 2. el piyasası belli motorlar.

Hiçbirini alma git bir ybr125 al 2-3 yıl arkana bakmazsın :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasım superlıgt al paşa paşa kullan hem de güzel bi makine hemde senı üzmez.

istedigim motor chopper agır tarzı olsun ıstıyorum o motorlara da baktım dedıgınız motorlarada dizaynı pek fazla hosuma gıtmedı

Forumdan Uzaklaştırıldı
superlıght gorunuş ve chopper istiyosan derim 3 500 cok ist bulda sıfırın 3000 2 800 arası değişiyor.

Tarzınızı belirlemişsiniz. Seçim ikisi arasında olacaksa keeway sl150 sağlamlığını kanıtlamış ve arkasına efsane motor'un güvencesini almıştır. Dolayısıyla sağlıklı seçim olur. Yalnız performans tek silindir 150cc de aramamalısınız.Titreşimin her 3000 devirden sonra uzun kullanımlarda rahatsız ettiğini unutmamalısınız.
Eski sl 150 kullanıcısı olarak şu anda bile arka fren teli ve flaşör sıkıntısının devam ettiğini biliyorum. Efsane motor ile bu sorunun da ortadan kesinlikle kalkacağını düşünüyorum. Saygılar.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
viceroy arkadasıma kesınlıkle katılıyorum ben de su anda superlght kullanıyorum ve cok memlunum ama flesor ve arka fren tel problemımı var ama inş.2008 modelınde bu promlem ortandan kalkmıstır.

Chopper seviyorsan eğer, 2. el 250cc.' lik temiz bir motor öneririm, yine Keeway olabilir tabiiki veya farklı çinli markalar. O kasaya 150cc. motor almana değmez hiç, 3 kuruş fark ver, git 250cc. al derim ben; performans açısından.

Şehir içi kullanacaksanız sl150 100 km de 2.5 litre,ss250 ise 3.4 litre ortalama yakıyor.Bakımlarda sl 150 yaklaşık bir litre ss 250 ise 1.5 litre yağ alıyor.Yağ filtreleri her ikisinde de 15-20 ytl arası satılıyor... Performans oldukça farkediyor,titreşimde aynı şekilde tercih ve para sizin elbette. Her ikiside kendini kanıtlamış alıcısı olan motosikletlerdir. :cat:
250 cc düşünürsen teknik kazanımları listeler yazarım bu sayfada.

Son düzenleme:
kanuni keeway arasında Keeway derim hatta 250cc içinde ısrar ederim eger 150cc alırsan ileride tekrar değiştirmek isteyeceksin gerçi 250cc içinde aynı bu ama en azından seni biraz daha fazla tatmin eder.
Seyhan ile sl arasında ne dersiniz dersen o zamanda sl derim kesinlikle

sl daha iyi ama o bahsettiğin kanuni 250c çinli cruiserler içinde şekil olarak en hosuma gideniydi halada güzel bence kanuni yazılarını sök harley yaz yemeyeni bana gönder :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi kere arkadaslar keeway macarıstan üretimi ve avrupa belgeli bi motor ve dayanıklılığı tartısılmaz kanunu ise hiç kullanmadıgım için bişey diyemem ama bence 2005 kanunı yerıne 0 km bi superlıhgt her zamn daha iyi dir hiç değilse garantilidir.

alicim kafanı karıştırma fazla o zaman biraz ara ver istersen zevk senin para senin içine sineni al
sergeant dostum sende iyice abarttın bi kere acayip yakıt tüketen performansı iyi olmayan sls kadar vibrasyon olan bir makina sl de 80 km hızlarda vibrasyon var kanuninede öyle abartılacak bir şey yok yani
Dostum gir 2. el piyasasına bak hangisi daha tutuluyor onu al
Ama EFSANE MOTOR gibi büyük bir firma getiriyor Keeway'ı Türkiye'ye mutlaka artısını görürsün

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi kere arkadaslar keeway macarıstan üretimi ve avrupa belgeli bi motor ve dayanıklılığı tartısılmaz kanunu ise hiç kullanmadıgım için bişey diyemem ama bence 2005 kanunı yerıne 0 km bi superlıhgt her zamn daha iyi dir hiç değilse garantilidir.

Keeway macar markası,ama üretim Çin'de yapılıyor.Üretimin yapıldığı yer de Lifan.
Adamlar isteyene"kemalcolak34" marka motor bile üretiyor:)
Türkiyede de" biz yerli üretiyoruz "diyen bir çok markanın gerçek üreticisi bu Lifan.(ticari sır olması sebebiyle bu markaların açıklanması
doğru değildir)
Cruiser alacaksan ille"V motor olsun" derim.Görüntü ve yolda gidişi farklı,titreşim yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar