keeway mi? kanuni mi?

arkadaslar keewayı almaya karar verdım en azından baslangıc ıcın ıdeal oldugunu dusunuyorum arkadaslarında verdıklerı bılgıye gore keeway daha cok terceıh edılıyo bende oyle dusunuyorum hepınıze tesekkurler bılgı ıcın

bnm param kıymetli alnımın teri war diosan al bi ybr ilerde çewirirsin ii bi chooper a 4 büyüklerden anlarsınya

dostum başlığa bak senin verdiğin cevaba bak oldumu şimdi bende motor almadan fikir layın diye bir kaç topic açmıştım böyle kafa karıştırıcı yazılar yazanlar olmuştu
tamam anlıyorum senide ama arkadaşın yazdıklarının tamamını olursan o zaman ne demek istediğimi anlarsın.

mrb arkadaşlar ben eskişehirden ali benim acil bilgi almam lazım bilgiyi buraya yada e mail adresime gönderirseniz sevinirim..

ilk defa motor alıcam ehlıyetımı aldım ama keeway ın super lıght ını alıyım 3200 eskısehırde plaka ıslemlerı dahıl yoksa kanuninin 2004 yılında uretım yaptıgı seyhan 250 modelı var 2005 model motor 3000km de 2.500 ytl fıyat verdi eskişehirde bi arkadas bana bilgi verirseniz acil sevinirim....

arkadasım eskişehir mt bolumune gelsene

Çünkü herkes senden önce gidecek..:p

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/glasses10.gif
:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar