adasel
teli bulmuş
teli bulmuş
Elazığ'da kim bekliyormuş?? benim bildiğim benim motosikletimden başka birde bordo vardı Elazığ keeway servisini çok iyi tanırım işlerinin ehli insanlardır kulakları çınlasın.Sipariş vermeleri lazım.Birde sana Alanya Altın Motoru aramanı tavsiye ederim orada bir çok parça vardı gerçi 2008 de gittim en son.Kaynak işini ustalara sorman lazım adam gibi usta olsa yenisinide yaparda servislerde kimse uğraşmaz al tak öyle ustalığı bende yaparım.Endüstri meslekte okuyan bir öğrencide.
Üstad izmirde 4 tane servisi var bildiğim kadarı ile ama.......açtıranlar oldu bu arızadan dolayı Ankara'da bile eski bir ss kullanıcısının başına gelmişti
Teşekkür ederim önerebileceğin bir yer varmı peki semti önemli değil işten anlayan bir servis olması lazım
sorunlar çok önemli ve büyük şeyler değil bi kullanıcı beyin sıkıntısı yaşamış en büyük sıkıntı bu galba büyümesininde sebebi parça sıkıntısı yaşaması sizin yaşadığınız büyük ve kronik bi arıza var mı ? Asıl sorum keeway markasına güvenebilirmiyim ? kullandığım kymcodan çok memnunum o yüzden bu soru kafama takılıyor.
Motosiklet.NeT Forum > Bit Pazarı > Satılık Motosiklet İlanları'ndan istediğiniz gibi 'temiz' ve 'sorunsuz' supershadow ilanları var... Forumları takip eden bilinçli kullanıcıların motosikletleri de, piyasada bulabileceklerinizden daha bakımlı oluyor.Uzun süreli bir kullanıcıdan bu bilgileri almak çok faydalı oldu benim için artık gönül rahatlığı ile bakabilirim bu motora çokta iyi bir araştırma yaparak 2.elde güzel bir motor alıcam artık en kısa zamanda da sizlerle paylaşırım motoru yorumlarınız için çok sağolun :wiinkk:
Kırık link kardeş düzeltirmisin.