ss için karburatör lazım yada ROLANTİ ARARI yapılan civata yalama olmuş ne yapmak gerekir?
Son düzenleme:
Rolanti ayar vidası benim ss de değiştirildi,bilinçsiz kıvırmalar sonucu ölmüş
servislerde mutlaka vardır. Tellerini serviste birkez göz hapsinde değiştirin ki yolda kalma ihtimalinde teorik bilginiz oluşsun. Taylo modifiye olayı ile ilgili kazanımları hafta sonu servise uğrarsam değerlendirir ve paylaşırım. :cat:
Dün akşam üstü fuara şöyle bir uğradım.Fuarda Keeway Cruiser'i gördüm.Motor aynı, kasa daha bi cüsseli.Görüntü fena olmamakla beraber SS yada roadstar zerafetinde değil.Ama fiyat sormak aklıma gelmedi doğrusu.Arkadaşlar; motoshow'08 fuarına gidecek olan varmı aranızda?? Ben gidiyorum cumartesi kısmetse. gelecek olan varsa buluşabiliriz.
selam arkadaşlar bende artık bir shadow sahibi sayılırım çünkü hava şartları nedeniyle bugün kadıköy e geçemedim kısmetse yarın motoruma kavuşacağım makine 2006 model ve 3500 km civarında 2350 ytl ye anlaştık sahibiyle, makine gayet temiz görünüyordu sizce bu fiyata bu alet nasıldır?gerçi artk dönüşü yok alıyoruz makineyi ama bir fikir veya bilgi açısından yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar önümüzdeki pazar gününe istanbul buluşması yapalımmı? Kimler gelir??