Peki Viceroy, ben kuzenimle konuşacağım. Telefonda konuştum ben onunla. Mersin'e yanına geleceğim dediğimde motoru bırakırda dönersin anlaşırız dedi bana.. Ben motoru satabilirim ama motoru kuzenime satmak istemem. İlerde bi sıkıntı yaşarsa üzülürüm çünkü. Ama senin motorun gerçekten temiz duruyor. Ayrıca zaten seni bu topicten tanıdığım kadarıyla da ne kadar iyi bakmış olabileceğini de motoruna anlayabiliyorum. Ayrıca sen bu motoru satarsan bu topiği de terkmi edeceksin? Senden edindiğimiz ve edinebileceğimiz bilgiler bizim için önemli çok..
Son olarak 2 şey daha sormak istiyorum. Mersin-istanbul arasını iki kişi ss imle toplam kaç saatte gidebilirim.. ya da sen 720 km yi kaç saatte bitirdin. Sanırım bu mesafeyi ben sabahtan yola çıksam akşama kadar bile bitiremem gibi geliyor. Bir gece konaklama olması gerekiyor sanırım..
Diğer sorum da, ben motorumu aldığımda üzerinde hiç bir avadanlık yoktu. SS için avadanlık seti hangi aletlerden (mesela kaç numara ing. anahtarları falan) oluşuyor? Ayrıca motorun kullanım klavuzu yok. Nereden bulabilirim?
Son olarak 2 şey daha sormak istiyorum. Mersin-istanbul arasını iki kişi ss imle toplam kaç saatte gidebilirim.. ya da sen 720 km yi kaç saatte bitirdin. Sanırım bu mesafeyi ben sabahtan yola çıksam akşama kadar bile bitiremem gibi geliyor. Bir gece konaklama olması gerekiyor sanırım..
Diğer sorum da, ben motorumu aldığımda üzerinde hiç bir avadanlık yoktu. SS için avadanlık seti hangi aletlerden (mesela kaç numara ing. anahtarları falan) oluşuyor? Ayrıca motorun kullanım klavuzu yok. Nereden bulabilirim?