Keeway Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

supershadow 250

supershadow 250 motor aldım çok memnunum ancak ankarada yedek parça bulabileceğim yer ve bakım yaptırabileceğimiz yerleri bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. ayrıca motoru kullanırken her iki ayak bileğimde sıcaktan rahatsız oluyor normalmidir.

shadow slx kardeş sen istop etme sorununu çözdün mü? aynı sorun bende de var. çözdüysen nasıl çözdüğünü söylermisin?

shadow slx kardeş sen istop etme sorununu çözdün mü? aynı sorun bende de var. çözdüysen nasıl çözdüğünü söylermisin?

selam
bugün benimde başıma geldi
motoru çalıştırıyorum az çalışıyor sonra kendiliğinden stop ediyor sonra da çalıştıramıyorum. işyerinde bırakmak zorunda kaldım. yardım rica ederim nedir başınıza geldi mi daha önce

selam
motoru çalıştırıyorum az çalışıyor sonra kendiliğinden stop ediyor sonra da çalıştıramıyorum. işyerinde bırakmak zorunda kaldım. yardım rica ederim nedir başınıza geldi mi daha önce

Motorda kendi üstünde gelen bujileri mi kullanıyorsunuz?

selam

selam arkadaşlar
benim motorda ilk aldığım sıralarda bu arızayı yapıyordu kafayı yedirtti bana ve değiştirmediğim yeri kalmadı bujileri, bobini, benzin otomatiği falan vs. ama yine işe yaramadı sonunda beynin arızalı olduğu ortaya çıktı onu da tamir ettirdim ve böylece problemi kökünden çözmüş oldum. saygılar...

arkadaşlar bende keeway almayı düşünüyorum ancak yedek parça ne durumda onu bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar bende keeway almayı düşünyorum ama yedek parça sıkıntısı çekersin dediler.ullanan arkadaşlardan bu konuda bilgi alabilirmiyim

Son düzenleme:
shadow slx kardeşim benimde aynı olacak sanırım. usta büyük ihtimal beyin diyor. iki bujide ateşlemeyi kesiyor. yeni beyin fiyatı sordum 260 ytl. inş tamirat olur.

Motorda kendi üstünde gelen bujileri mi kullanıyorsunuz?

hayır ngk lardan aldım fakat sorun buji değilmiş beyin dedi usta açtı lehimledi sorun düzeldi ama bugün gene aynı şekilde çalıştıramadım yarın bakalım hayırlısı ne olacak
çok can sıkıcı ama napalım

yeni arka dişli takozlarını takalı 1 ay bile olmamasına rağmen takozlar işlevini yine yitirdiler, takozları değiştirmek yerine nasıl bir onlem alabilirim, sinir bozucu bir hal almaya başladı çünkü bu durum herhang bir fikri olan var mı*

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keeway ve Ledow daki bu takoz problemi bana ilginç geldi.
Bisan'da bu sorun yok.

aslında debriyajım biraz sert kalkışlar biraz sert olabiliyor bazen ama 1 ayda takozların işlevini yok edicek hale getiriyo olmaması lazım sanırım :silent:

Takoz 10.000 km de ancak ölüyor.
Piyasadaki standart NGK bujide sahte çok dikkatli satın alın.
Fevri dostum motosikleti satıyor olmana üzüldüm.Aramızdaki eski emektar kullanıcılardan birisisin. :bounce:

Takozların ölüp ölmediğini nasıl anlarız? Arka dişli sallanıyorsa bitmiş demektir diye duymuştum sanırım doğrumu? benim motorum 14000 km oldu ve dişli sallanmıyor uzun yolda kullandığım içindir herhalde.

Arka dişliyi elle tutup sallarsınız boşluk varsa beklemeden değiştirirsiniz.:cat:

bitmiş takozları yerlerinden çıkarabilmek tam bir işkence göbeği değiştirmeyi düşünücem ama maliyeti fazla olcak sanırım, başka çözüm yolu var mı blmiyorum?

bitmiş takozları yerlerinden çıkarabilmek tam bir işkence göbeği değiştirmeyi düşünücem ama maliyeti fazla olcak sanırım, başka çözüm yolu var mı blmiyorum?

Göbeği değiştiricem demişken aklıma geldi. Motorumuzun göbek bilyalarının ömrü kullanıma bağlıdır ama nekadardır aşağı yukarı bir fikri olan varmı?. Yada arada sırada sprey ve ağzındaki ince hortumuyla mevcut yağlar ile yağlamak iyi gelirmi?

wd40 ideal.Yağlama sürtünmeden kaynaklanan aşınımı engellediği gibi paslanmayı da kestiğinden ömrü uzatacaktır.
:)

evet nihayetinde sorun çözüldü
beyin değişti :)

bende de bu takoz muhabbeti olmaya başladı üstelik daha yeni değiştirmiştim 1 ayda yıprandı yeniden değiştirdim 1 haftada arka dişli oynamaya başladı :s anlamadım bugün motor serviste akşama nedenini öğreneceğim.

evet nihayetinde sorun çözüldü
beyin değişti :)

bende de bu takoz muhabbeti olmaya başladı üstelik daha yeni değiştirmiştim 1 ayda yıprandı yeniden değiştirdim 1 haftada arka dişli oynamaya başladı :s anlamadım bugün motor serviste akşama nedenini öğreneceğim.

yan sanayi kullanılmış ondanmış dedi usta ama kendisi de yan sanayi ile değiştirdi. orijinali için sipariş verilmesi gerekiyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar