bende duro kullanıyorum,tavsiye etmiyorum vasatı aşan bir lastik değil arkadaşım..kesinlikle çok daha iyi bir lastik tercih etmen gerekir diye düşünüyorum...dört tekerde ekonomik lastik kullanabilirsin ama motorda asla..ben bu hatayı bir daha yapmam..!..ucuz bir canının varsa,ucuz lastikte olur tabii...LASTİK=CAN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------
kardeşim whitehair,bu konuda yazdığın (düşük viteste zıplama sorunu)kelimelerinin dahil olduğu cümle ile ilgili bildiklerini ve yaşadıklarını paylaşabilirsen çok sevinirim,benim için çok önemli..çünkü kışın yaşadığım buji kararma sorunum ile bende başlayan bu hastalık halen devam ediyor..artık motor indirme durumuyla karşı karşıyayım,NGK7'den başka buji hiç kullanmadım daha farklı bir buji sorunumu çözebilirmi acaba?..tabii diğer arkadaşlarında tecrübelerine ihtiyacım var..
Bisan roadstar kullanıcısıyım geçtiğimiz kış bende karma bir buji sorunu yaşadım...Öncelikle motor da jikle açık kalmış ve bujiler kararmış ardından ayaklık müşürü de rutubet alınca motoru çalıştıramadım birkaç gün uğraştım ardından kütahya dan bir usta 15 dakkada çözdü problemi müşüre kontak spreyi sıkıldı ardından da bosch buji taktık şu an bir problem yok kış içinde iridiyum buji düşünüyorum..