Keeway Arn Tuning ve Acı son!Special!

Motorsikletimi Subat 2007'de almıstım!uzerınde guzel ve ınce degısıklıkler yaptım!Yanı servısım bıle bana sasırmıstı!Scooter Modellerde Keeway arn tavsıye ederım!Resımlerı Gorunce Sızde hak vereceksınız!Uzerınde daha cok degısıklık yapacakım ki;Gerısını resmın en altında okursunuz zaten!

RESİMLER;
90028946ig1.jpg

69287182dg6.jpg

38707544lv8.jpg

70330385ry9.jpg

85138515fx9.jpg

54195845ze3.jpg

99846770nc5.jpg

21230211qn3.jpg

86841983ms6.jpg

SONUC:Trafık kazası gecırdım!gecen hafta carsamba motorsıkletlere saygısı olmayan bır adam tarafından saatte 85km hızla sagdan darbe aldım.halen acık yaralarım var.ama benı motor sevgısınden hıcbırsey yıldıramaz.lutfen dıkkatlı olalım arkadaslar.resımde gordugunuz scooter artık yok!bıtık.garajda duruyor!sevgıler

çpk geçmiş olsun abi. yaralar geçer inşallah motorunda güzelmiş, toplarsın iyileşince yeterki motosiklet aşkın bitmesin;)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun
umarım yakında tekrar sağlığına kavuşursun
boşver mala gelsin, sana fazla bir şey olmamış ya onada şükür...

Sende bişey yoksa gerisi hiç önemli değil...

Sonuçta üzülüyor insan ne olursa olsan ama önemli olan sağlık... Sende bişey yoksa hiiiiç mi hiç önemli değil....

Para çalışılarak kazanılır ama sağlık bir kere kaybedildimi...

Allah beterinden korusun...

Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gecmiş olsun.....:rendeer:

geçmiş olsun.. ama ben motorunda fazla bir değişiklik göremedim arka çamurluğu çıkarmışsın bide lastikleri boyamışsın. açık hava filitresi taktır

cvp

Evde Otururken msj cok etkıledı benı.hepınıze yurekten tesekkur ederım.son yaptıklarımın fotografını cekememıstım zaten.kısmet degılmıs.msj yazan,yazmayan arkadasların hepsıne tekrar,tekrar tsk.moral kaynagı oldu bana!burada oturdugumu bana hatırlattınız.cok sagolun.hepınız dıkkatlı olun arkadaslar motor kazaları cok ama cok kotu oluyor.zaten sag cıkılınca nasıl olmedıgınız ıcın dua edıyorsunuz.sevgılerımle

Moderatör
Saglikli olunca calisir daha da iyilerini alirsin.. Dert etme, kotu gunler olmasa iyi gunlerin kiymetini bilmezdik.. ileride anlatacagin heyecanli bir ani olarak hafizanda kalir bu yasadigin kaza.. Allah beterinden saklasin. Gecmis olsun

bathu
Arkadasım tsk ederım.acık hava fılıtresı taktır demıssın?pek anlayamadım nasıl oluyor!acıklarsan sevınırım.motorsıkletı bastan toparlamaya calısacagım.bu ayrıntı aklımda kalsın ıstedım.sevgıler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzeellll.....................

Arn eski ve ilk motorumdu.. Kendisiyle çok iyi anlaşıyorduk.. Ben ona iyi bakıyordum oda bana.. :)

Büyük geçmiş olsun.. İnşallah çabucak toparlanır aramıza dönersin.. :rendeer:

geçmiş oldun önce can cana geleceğine mala gelsin canınız sağolsun gerisi yalan.

Çok geçmiş olsun
Sende motorunda eskisi gibi olur işallh.Zati motor sevgisi gerçekse hiçbir kaza yıldırmaz :cat:

Arkadaslar ılgınıze cok ama cok tsk ederım.ınanın boyle msjlar bana cok destek oldu.hepınıze gonulden tsk ederım.duygularımı ıfade etmek zor.sagolun

mete_han abı tsk ederım.ıyı.daha dıkkatlı olmak gerek.bunu beynıme kazıdım.basınızdan buyuk bır olayın gecmesı gerekmıyormus.bunu anladım.tsk

mete_han abı ıyıyım tsk ederım.buyuk bır olay gecmesı gerekmıyormus dıkkatlı olmak ıcın.beynıme kazıdım.dıkkatlı olmak en ıyısı.tedbırı asla elden bırakmamak gerek.tsk

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar