Keeway ARN-125 ?

Arkadaşlar bende bu motordan var 2006 model geçen sene aldım yazın her neyse 500 kmde yag değişimi yapıldı 10.40 yag kondu şuan 1650 km yapdım motor yazlıkda ben ankarada oturuyorum ve motor orda duruyor tanıdık varda çalıştırıyor felan geçen 2 ay önce gittiğimde yine yağ degişimi felan yapıldı.

size sormak istediğim yazın yine 3 ay kullanıcam motoru oraya gittiğimde servisliği olan bi bayisi var ama pek bişey anlamıyolar sanırım ne yapabilirim neleri yaptırtmam gerekli bakım şartta sizce neler yapılması lasım bilgi verirseniz sevinirim.

birde son olarak arn 125 kullanan varsa aranızda direksiyonda sağ frenin orda ön frenin hidrolik yağı konan bi yer var bilirsiniz orayı örten bir kapak gibi bişey vardı plastik o bigün hızlı giderken rüzgardan çıkdı ve kayboldu onu nasıl temin edebilirim firmaya söylesem kargo ile felan gönderirler mi ?​

Valla teknik bilgi konusunda yardımcı olamayacağım ama benimde bir sorunum olduğu için hazır bu başlık açılmışken bende yazayım dedim...1450 kmdeki arn motorum bugune kadar sorunsuz çalışmasına rağmen dün çalışmadı...ya da ben çalıştıramadım.Başta çalışacak gibiydi ancak ben çalıştırmaya çalıştıkça motordaki ses zayıfladı ve şimdi hiç bir şekilde çalışmıyor.Sizce ne olmuştur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar