Evet, motora ve komponentlerine ulaşmak için sele yerinden çıkıyor... Günün birinde başınıza gelmesi çok muhtemel olduğu için, ıssız bir yerde karbüratöre gelen pisliği temizleyip yerine takabilecek donanıma -bence- sahip olmalısınız. İki ayda iki kez başıma geldi. Şu an Shell'den alıyorum ve sorun yok gibi gözüküyor.
Servis kafasına göre takılıyorsa yapılacak şey sanırım sabırlı olup adama güzel güzel anlatmaya çalışmak. Benim servis benden o kartı aldı, hepsine teker teker "tick" koydu, "dur bak şunu unutmuşuz" deyip kapadığı motoru yeniden açtı hatta. Yani o karta uydu adam. 10 YTL'si yağ olmak üzere 30 YTL verdim. Hayatta en nefret ettiğim şey özellikle bu tür tamir-bakım işlerinde ustanın "sen orda yazılana bakma, bunun doğrusu budur" demesidir. O yüzden ne diyebilirim bilmiyorum...
Bu arada, sizin ARN'den anahtar takımı vs çıktı mı? Sevis bana "bunun anahtar takımı, buji anahtarları falan olmalı içinde" dedi. Yoğunluktan gidemedim ama eğer sizde varsa en azından bugün yolumu değiştiririm.