Kısaca anlatmaya çalışayım
Gokcell kardeşim..
Kendisi ile uzunca sohbet edip halden anlayan, kimsenin işini açmaza sokmak istemeyen ve en önemlisi motordan anlamayan lakin salakta olmayan biri olduğumu kendisine iyice ifade ettiğim(bu yüzden motoru götürdüğüm gün kendisine bırakmadım ne zaman müsaitsin ona göre getireyim çünkü aceleye gelmiş bir bakım istemiyorum dememe rağmen) bu insan motorumun 500km bakımını ben telefon açıp hazırmı dedikten sonra bana hazır deyip ben oraya gittiğimde 5dk içinde yapıp birde utanmadan üstüne 35-ytl. para istediği için..
Yağ filtresi, yakıt filtresi ve motor yağını değiştirip gerekli diğer kontrolleri yapmadığını anlayacak kadar insan sarrafıyım ve gözümün içine bakılarak yalan söylenmesine asla müsama göstermem.. :jocolor:
Bakın ben bir anlamda reklamcıyım ve mesleğimin en kötü özelliklerinden biri de ne biliyormusunuz? Bilinçli tüketici olmak zorundayım çünkü işim müşterilerime onların müşterilerini nasıl memnun edeceğini, onları nasıl kendilerine çekeceklerini yani bir anlamda tercih edilmek için yapmaları gerekeni söylemek.. Ve Melih bey den bu anlamda hiçbir olumlu davranış göremedim.. Belki eskiden beri gelen koyun müşterileri olabilir.. İnsanlar ona mecbur olabilir.. Ama ben değilim! Eğer bu markanın hiçbir servisinden memnun kalmassam bu motoru satar servisinden memnun kalacağım bir motor alırım! Eğer param yetmiyorsa motor kullanmam!
Zaten bu motor malzemesi satan yerlerin ve servislerin scooterları hor görmesi olayına fena halde kılım.. Malzeme araştırması yapmak için sirkecideki dükkanları gezerken satıcılardan biri bana motorunuz ne dedi keeway deyince sırıtıp abi sen ne alsan olur boşver dedi :jocolor: Sana ne kardeşim para benim, can benim istediğimi alırım dedim hala sırıtıyo.. Sanki 80km hızla kaza yapınca hiçbirşey olmuyor! Ne gerek varmış 200€ luk monta.. Nolan neyimeymiş Safebet alıp bakaymışım keyfime..
İnsanlar bilinçsiz, şuursuz ve dahi ahmaklar ama karşılarındakileride aynı kefeye koymaları beni delirtiyor.. "Eğitim şart!" deyip deyip gülüyoruz ya işte o güldüğümüz şey Türkiye'nin içler acısı trajikomik halidir...

r:
Hepinize sorunsuz alışveriş yapabildiğiniz, karşınızda muhatap bulabildiğiniz ve aldığınız mala güven duyabildiğiniz günler diliyorum.. :king: