Selam kardeşim,
2008'ler Land cruiser değil Keeway Cruiser 250 olarak geçer. Sputnik'i ben yaklaşık 12 bin Km'dir kullanıyorum. 12 bin kilometre boyunca değişeni zayıf aküsü ve buna bağlı olarak yıprattığım marş motoru oldu. Tabi bir de debriyaj teli

Başka hiç bir şeyi değişmedi. İster uzun yolda, ister şehir içinde rahatlıkla kullanacağın bir makina. Şehir içinde atik, uzun yolda rahat...
Boyun ve kilon bu motosiklete uygun. İlk motorun olacağı için ağırlığına alışman gerekecek. Boy bu noktada avantajın. Standart donanım içeisinde yer alan ayak plaetleri de uzun yolda sana rahatlık sunacak.
Bahsettiğin ilana baktım. depoda Harley Davidson yazıyor. Sanırım aynı ilandan bahsediyoruz. Bu motor ya yatmış ya da devrilmiş. neden?
Ön amortisörlerine bak, çatallarda siyah izler var, kazalı olabilir (çatal eğilmesi vs.) veya fotoğrafa bakarak tahmin yürütüyorum, keçelerde kaçırma olabilir toz toplamışta olabilir. her ikiside sorun.
Ön Sağ sinyal camı kırık. Düşme ya da yukarda yazdığım önden bir yere vurma ihtimalini arttırıyor.
Arka stop takımı tamamen uydurmasyon olmuş. ve yine sağ sinyal kırık. Motor muhtemelen sağ tarafa düşmüş veya başından bir macera geçmiş.
benim fotoğraflarda depo üzerinde beyaz bir şerit var, bu fabrika çıkışında olan bir renklendirmedir, bu makinede yok. Depo boya görmüş olabilir. Zaten depo üzerinde siyah boya ile Metalik gri boyanın kesiştiği yer dalgalı.
Zincir konusuna gelince bu kadar salık zincirle bu adam bu motora nasıl binmiş anlamış değilim. Muhtemelen stock zinciridir. 4 yıllık zincirdir yani, germe payı ortada, yani bu zinciri gersen de kurtarmaz artık. O-Ring'li güzel bir zincir alıp temiz temiz binmeni tavsiye ederim. Fiyat olarak 120-160 TL arası değişir.
Unutmadan arka lastikler de iyice eskimiş görünüyor, yenisi michelin city grip 160 TL, Metzeler'in Lasertech'leri 250 TL. Ama Metzeler orjinal boyutunda 120/90-16. Michelin 120/80-16. Yanak boyu 1 boy düşük. Yükseklikte 1,2 cm negatif fark yapar.
Kısaca tavsiye etmem kardeşim. Abimiz baya bir macera yaşamış Cruiser ile. Bu makineyi alırsan 150 TL stop takımı (komple), 70 TL sinyal, 230-400 TL arası Lastik takımı, 120-160 TL arası o-ring zincir masarfın olur. Hadi stop keyfe kederlik bir olay. İşini görüyor, frene basınca kırmızı yanıyor ama diğerlerini eminim değiştirme zorunluluğu hissedeceksin. Satış sonrası gözle görülür masrafın 420 TL + işçilikleri.
Ya fiyatı kır 3500'e bağla ya da alma. Yine beylikdüzüne yakın, bahçelievlerde bir tane daha var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-satilik-land-cruiser-arkadaslar-farki-sesi-bakmadan-gecmeyin-94920891/detay
Gözle görülür bir derdi sıkıntısı yok gibi.
benzin otomatiği orjinal değil yalnız (orjinali 70 TL) (benzin otomatiği kelimesine tıkla hangi parçadan bahsettiğimi anlarsın benim makinayla kıyaslayıp). Büyük problem değil ama bu. Üstelik sissy bar (her nekadar bu tip sissy bar'ı sevmesemde) ve orjinal ön camı var. Kozmetiğinde birşey yok. Boya görmemiş belli. ve makine kozmetik olarak sorunsuz. Yani düşmesi kalkması batması yatması yok gibi görünüyor.
Sana tavsiyem hangi motoru alırsan al, kontağı sen aç, marşa bas, marş sesini dinle; "çığğfığğfığğfığğ" şeklindeyse akü bitiktir (bitik akü ile binerim dersen 2 - 3 ay sonra marş motorunu da yenilemek zorunda kalırsın ederi 110 TL). Akünün Yenisi 60 TL. Tık diye marş aldı, eğil silindirlerin oraya çalışma sesini dinle. Ritmik çalışma sesinde vuruntu, tak tuk sesler, şakır şukur çalışma sesi gibi sesler var mı yok mu? buna dikkat et. harmonik bir düzende çalışan makine eftaldir. Bu kural tüm motosikletler için geçerlidir. Egzosdan bahsetmiş abimiz, bu motorların egzosu 3 perdelidir, kaçını delmiş sor. 1 den fazlası gürültü yapar. Tatlı ayarı 1. perdeye kadardır.
İlanda debriyaj balatasından bahsetmiş, değişen parça atla deve değildir, senin için iyi bir olaydır. Debriyaj ömrün uzar. Lasitkleri güzel ama ön-arka 80 yanak gibi. Orjinal lastik ebatları Ön: 110/90-16 Arka: 120/90-16'dır. Arkaya 130/90-16 takabilirsin, sıkıntı olmaz.
Hor kullanılmamış ortalama bir Cruiser 250 bile seni uzun yıllar sorunsuz götürecektir. Keeway Virago motorunu taşıyan en kaliteli markadır. Borelliden, Lifan'dan kesinlikle tartışmasız bir şekilde üstündür.
Artıları;
Kaliteli Çelik jant,
Arka disk fren (Bu modellerde Cruiser dışında arka disk fren koyan başka hiç bir marka yok)
Standart donanımı zengin (öncam, yan heybe (suni deri), ayak paletleri,
Krom işçiliği 1. sınıf.
Ağırlık ve Ağırlık dengesi mükemmel.
sürüş oturuş pozisyonu inanılmaz rahat,
Vibrasyon (titreşim) çok çok çok az... V2 motorun avantajı bu.
Sorun, aklına takılan birşey olursa Pm at, alo derim sana. Hatta bayramdan sonra 22-27 arası İstanbula Sputnik ile gelebilirim. "Eğer" gelirsem istanbul'a seve seve yardımcı olurum.
Sevgiler.