arkadaşlar bakın ben durumu inceledim ustamlada görüştüm bende senelik motor kullanıcısıyım 2 motor hurda ettim.türkiyeye gelmiş orta sınıf cruiser lar hakkında az çok bilgim var ve fiyat politikalarını sevmesemde anlayabiliyorum,evet kriz var,ama dolar ve euro da çok değişken olduğu için bu motorlar ithal olarak geliyo ve illaki işletmelerde ayda yılda bi tane sattıkları için fazla kar etmek istiyolar.işin özü şudur anladığım kadarıyla,efsane diyoki getirdiğim makineler kaliteli,parça stoğuda en az yıl yeticek kadar var,az alınsın öz alınsın 2. el piyasası ve ürünün şanı düşmesin istiyolar anladığım kadarıyla...ne oldu raptor türkiyeye geldiğinde patlama yarattı,raptor çılgınlığı oldu resmen,piyasası bi anda dibe vurdu.bence adamlar iyi almışlar işletme dersini ve nasıl politika uygulicaklarını biliyolar.makine çok satmasada hayranlığını koricak... tek kusuru var oda selesi çok sert...inşallah nisan başlarında alıcam,ve sizinle paylaşıcam hala gözlemlemedeyim ama kitlendim bu makineye