Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

criminal seninle ortak bi keeway bayiimi açsak napsak kardeş valla benim bağlantılar tamam yeteri kadar bilgimizde var en az bayisi kadar biliyorum valla

zipir' Alıntı:
criminal seninle ortak bi keeway bayiimi açsak napsak kardeş valla benim bağlantılar tamam yeteri kadar bilgimizde var en az bayisi kadar biliyorum valla
Walla bana uyar kardeş.İstersen gidip başvuru yapalım.

Super Moderator
votka, ceash motorlar birkaç gün içinde Maslak merkezde, 15 şubatta da bayilerde olacakmış.

motor çok güzel, allah her isteyene almayı nasip etsin...
yalnız arkadaşlar bu motoru zaman zaman dağa bayıra götürecek olsak dağa bayıra gelir mi, toprak yolda falan sakatlık çıkarır mı ki???

eyvallah hocam, rodaj dönemi de biraz bu yollarda geçer ya hayırlısı bakalım...

yaa niye bunlarda arkada yaslanma sırtlıgı yok.sırtlık olsa düsünecegim.böyle sirin gelmiyor bana ee tabiki herkesin kendi tercihi ama bu motoru tamamlayan en önemli parca benim için:silent:

Son düzenleme:
Super Moderator
Superlight'ta da yoktu bahsettiğn sisybar.Alan ve kullananların bir kısmı sonradan takıp giderdiler bu eksiği.Sonradan 40-50 Ytlye taktırabileceğin birşey için fikrini bu derece kesin verme derim.Landcruiser beğeneceğin, düşünebileceğin bir motosikletse bırak sisybar eksikliği düzeltilebeilecek bir nokta gibi kalsun, geri kalanını değerlendir.

amerikaya gidenle buraya gelen işçişik aynımı acaba:silent:

Bu kadar detay düşünmeyin arkadaşlar.Sonuçta aldığınız mal belli.Görünce karar vereceksiniz nasıl olsa.Bu arada Dtm deki fuarın planı arkadaşlar.Böylece girecek firmalarıda plana bakarak görebilirsiniz...
salon109lb.jpg
ust2tr.jpg
salon93jw.jpg

Son düzenleme:
Super Moderator
Daha ne denir ki?Büyüksün -CRiminAL-...
Emeğini,çalışmanı tebrik ve takdir ediyorum.

celik motorun 150 liği sisybarı, aynaları ve siper camı alıp süperlıghte takmak lazım

ya Crim salcanonun internet adresini bulabildin mi? Merak ettim. Reklamları da dönmeye başladı. Salcano bisikletleri kalitelidir. Motorları da öyle olursa bakmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar