Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

Selamlar Motovizyon.Kendinizi tanıtır mısınız.Hangi bayisiniz.Bak reklamınızı çok yaptım ona göre.:mrgreen:
Buradaki millet tatmin edici cevaplar ister.

criminal motomax sana almassa ben sana bi landcruiser alcam merak etme:queen:

Anladım.Sen de hoşgeldin aramıza.Sana özelden mesaj attım bana dönersen sevinirim.Malum bizim toplu alış işlerimiz var.Seninle görüşmek isterim.

tamam criminal dert etme.:)
Motovizyon ben duydum sizi, faizsiz 12 taksitle veriyomuşsunuz, çok da güzel yapıyosunuz bence.
İnşallah bu taksit imkanı devam ederse ben de supershadow'u alıcam sizden bu şekilde:cat:
Aman bu taksit anlaşmanızı bitirmeyin ben alana kadar!!.:)

Tabi bizim toplu alışverişimiz var, onu es geçmeyelim lütfen:)

Motovizyon, sizin bayi açık mı bu saatte ya?:) Bu ne iş aşkıdır..:)

Son düzenleme:
Sevigili MOTOVİZYON öncelikle hoşgeldin ve görüşmek üzere diyorum,siz böyle kampanyalar yaparsanız topluca geliriz sizi rahatsız etmeye...

selam motovizyon, landcruiser'ı da peşin fiyatına 12 ye bölersen sanırım kocadayın dediği gibi topluca geliriz. motorları hazırla:cat:

Motovizyona teşekkür ediyorum.Kendisi 1 saatini ayırdı bana.Çok da ilgilendi sağolsun.Haftaya kısmetse kocadayla beraber ziyaretine gideceğiz.Gelecek arkadaşlar bana ulaşsın.Kendisi bize indirim de yapacak.Söz aldık:)

sevgili motovizyon hoşgeldiniz,
sizde başka markalarda mevcut mudur ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
binilimi nasilkine acabe
race gibi olmaz bu ya

Race gibi mi.?:pr:
Dalga mı geçiyorsun arkadaşım.Cruiser modeline race gibi olmaz diyosun.Akşam saati iyi güldürdün beni.Allah da seni güldürsün

ben gidiyorum yarın motomax anabayiine bana yakın ayazağada resim çekersem koyarım buraya

selam arkadaşlar makina gelmiş mi gören varmı acaba...:silent:

Ah be baba land Cruiserin şu light barlı modeli olsa çok iyi olurdu da yeni model kelaynak gibi.Bomboş.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar