Ben birkaç tane bayiyi aradım bayi yetkilileri şuan ellerinde olmadığını ama bu yazın ortalarında geleceğini söylediler fiyat tüm masraflar dahil 5000YTL olucakmış...
Ben Fuarda gördüm, supershadow'un zerafeti asla yok.Motor zaten aynı.merak edenler için www.keeway.com.tr adresinden motorun fiyatını ve teknik özelliklerini yeni distürübütöründen alabilir bende acayip merak ediyorum bi canlı canlı göremedik şu motoru![]()
savaskayan dostum ya dediğim gibi bir görmek nasip olmadı şu motoru ama dediğin gibi supershadow da güzel yani resim koymayı bir türlü ögrenemedim yoksa benim motorunda fotolarını bir ara koyacam amaale:
savaskayan eger motorumu değiştirirsem sırf bu tarz yüzüne değiştireceğim bende cross turing tutkusu başladı bu aralar sorma gitsin aslında bir yıldır da var ama dediğin gibi bende geçen sene tatilde crossların peşinden patikaları tamamlamayı başarmıştım
inşallah kısmet olursa birde beraber gidelim 2 cruser cross yollarında:mrgreen:
bu motor da keeway speed gibi oldu, zamanında koca sitede sadece iki kişide vardı....
millet 2006 dan beri cruiser bekliyor,sezon biterken nihayet geldi, kullanan yok.
demekki motor bu fiyattan gitmiyor, ellerinde kalacak getirdikleri motorlar....
efsane motor yetklilileri orada mı ???????
yüksek fiyat politikasıyla diğer modellerinin de sattığını pek düşünmüyorum ya neyse....
Belki piyasa doymuştur.İnsanlar her sene motor alamazki!Elindekini satıp almak isteyenler vardır ama satamıyordur.Bunun fiyattan ziyade çeşitli sebepleri olabilir.
Keeway Land Cruiser'im bana bugün teslim ediliyor. Sitede halen bu motora sahip olan yok galiba. Motor kullanmayı yeni öğreneceğim için alet hakkında yorumlarım biraz zaman alacak. Umarım bu motoru almakla hata etmedim. Zira sıfırı, plaka ve ruhsat dahil 5.500 ytl....