Kedim kayıp hayvan severler lütfen bir bakın

bizim bahçeye bu renkte, yumuşak tüylü bir kedi gelmişti bir süre önce. evcil hayvandı, hemen yanaşıyordu insana. 2 gün sonra birden gitti ama. nerden geldi nereye gitti bilmiyorum. belkide senin kedindi. (dudulluda oturuyorum, o kadar uzağa gelebilirmi acaba)

iğdiş etmediysen başına bir felaket gelmesede sen o kediyi unut. :) Güzel bir kedi ortamı bulduysa genç kızların,delikanlıların olduğu ,hayatta gelmez.Heleki kedilerin aşk yapma zamanı başladı :)

bizimki de kayboldu 1 hafta önce... heryere haber saldık, sorduk soruşturduk. 3 gün önce bir komşumuz zilimizi çaldı, araba çarpmış... bilmiyorum kim çarptı ama acaba komşu mu ezdi demedim değil...

Sevindim senin adına :)
Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Gözün aydın artık acık cam kapı bırakmassın :)
Gene bi yolunu bulur kerata :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Kardeşim gözün aydın. Sen bulmasaydın da, dediğimiz gibi başına bir şey gelmediği sürece mutlaka geri dönerdi. Belki de sen uyarken uğramış ve tekrar gitmiş bile olabilir. Şimdi sen ne kadar önlem alsan da, artık sokağı gördü ve yeni panpalar edindi :D. Bu da demek oluyor ki, artık kedin rahat durmayacak ve dışarı çıkmak isteyecektir. Çıkarmadığın zamanlar sağa, sola salarsa hemen yazdıklarım aklına gelsin :p. Maalesef öyle olduğu vakit, kısıtrlaştırmadığın sürece baş etmen zor olur bilgin olsun :).
Teşekkürler.Zaten ilk kaçışı değildi bu ama daha önce 1-2 günde bulmuştuk bu sefer tam etti firarını şimdi hali yok yataktan kaldıramıyo kendi azda dayak yemiş :D.En yakın zamanda da kısırlaştırcam zaten çok para istiyolar diye yapamadık ama artık bi yolunu bulcaz heryeri işaretleyip duruyodu zaten artık gerekiyo yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

bizim bahçeye bu renkte, yumuşak tüylü bir kedi gelmişti bir süre önce. evcil hayvandı, hemen yanaşıyordu insana. 2 gün sonra birden gitti ama. nerden geldi nereye gitti bilmiyorum. belkide senin kedindi. (dudulluda oturuyorum, o kadar uzağa gelebilirmi acaba)
Sanmam buralardan fazla uzaklaşabilceğini oraya gelmeye kalksa büyük ihtimal başına iş açardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

bizimki de kayboldu 1 hafta önce... heryere haber saldık, sorduk soruşturduk. 3 gün önce bir komşumuz zilimizi çaldı, araba çarpmış... bilmiyorum kim çarptı ama acaba komşu mu ezdi demedim değil...
Kötü olmuş diyecek bişeyde bulamıyo insan...Umarım çabuk geçer acınız...

Senin adına sevindim.

İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Beşiktaş -Sarıyer arası ikamet eden gerçek bir kedi sever arıyorum.
1.5 yaşında muhteşem güzellikte hakiki çinçila bir erkeğimiz var. Tüm malzemeleri ile birlikte vermek istiyoruz. Hem motosiklet hem kedi dostu olması tercihimdir.

Senin adına sevindim.

İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Beşiktaş -Sarıyer arası ikamet eden gerçek bir kedi sever arıyorum.
1.5 yaşında muhteşem güzellikte hakiki çinçila bir erkeğimiz var. Tüm malzemeleri ile birlikte vermek istiyoruz. Hem motosiklet hem kedi dostu olması tercihimdir.

Ben İzmir'e yerleşmeden önce senin atölyede konaklayan psikopat mı o ?:cherry:

Ben İzmir'e yerleşmeden önce senin atölyede konaklayan psikopat mı o ?:cherry:

Yo o değil ona güzel bir yuva bulduk halinden memnun tanımıyor artık beni şerrefsiz :)

Bu hakiki iran kedisi çinçila cinsi. (anasına bir commiter parası verilmişti zamanında :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar