Kedim kayıp hayvan severler lütfen bir bakın

Kardeşim hiç üzülme. Kedin evin kapısına gelir merak etme :). Biz de kedi ve köpek bakarız. Kedileri dışarı da salarız. Zaten durmuyorlar ev de. En son birini kısırlaştırdık. Yoksa baş edemiyoruz. Neyse, başına bir şey gelmezse mutlaka evin yolunu bulur gelir kedin ;).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Annene de küstün mü?

Kardeşim hiç üzülme. Kedin evin kapısına gelir merak etme :). Biz de kedi ve köpek bakarız. Kedileri dışarı da salarız. Zaten durmuyorlar ev de. En son birini kısırlaştırdık. Yoksa baş edemiyoruz. Neyse, başına bir şey gelmezse mutlaka evin yolunu bulur gelir kedin ;).
inş. 1 haftadır kayıp çünkü sokak bilen bi kedi değil hiçte çıkarmadım istanbul malum pis yer heleki bizim bura hayvanlara çok eziyet var kuyruğunu kesen bacaklarını kıran falan endişelenmden edemiyorum camdan kaçmış gitmiş

Annene de küstün mü?
dalga geçerek eline geçtiğini anlamıyorum hayvan sevmeyen biri olduğun çok belli karşında da çocuk yok senin ilgilenmiyosan yazma

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

sevimliymişte kerata inşallah bulunur.

http://www.facebook.com/haysev?ref=ts&fref=ts

facebookdaki bu gurupta paylaşırsan daha yararlı olur bence.
çok teşekkürler ne yazıkki facebook hesabım yok kayıp hayvan sitelerine gönderi bırakıyorum inş. bulunur sağolun

dalga geçerek eline geçtiğini anlamıyorum hayvan sevmeyen biri olduğun çok belli karşında da çocuk yok senin ilgilenmiyosan yazma

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

çok teşekkürler ne yazıkki facebook hesabım yok kayıp hayvan sitelerine gönderi bırakıyorum inş. bulunur sağolun

SonpoL ün dediği gibi başına bir şey gelmezse yada senden daha çok ilgilenen birini bulamazsa mutlaka geri gelir üzülme :)

NoMotorNoCry ı da takma kafana.
Kendisi insani duygulara sahip olmayan bir canlı türü sadece.

benim kedimde kaçmıştı. alt katta olduğumdan pencereyi açık bıraktım ve gece yarısı geri dönüp koynuma girdi. 2 kez daha kaçınca pencerelere sineklik yaptırdım. Karnı acıkınca geri döndü. tabi birde kısırlaştırmak zorunda kaldım.
İnşallah sizinde kediniz geri döner.

Sağolun arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ark.lar kedim kayboldu :( çekmeköy mehmet akif mah.'de oturan ark.lar olaki yolda görürseniz herangi bi yerde bana özelden yada konu içinden lütfen ulaşın 3 buçuk yaşında erkek sarman foto. linklerini de veriyorum hayvansever ark.ların yardım edeceğine inanıyorum.

http://imageshack.us/photo/my-images/547/foto706.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/59/foto801.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/607/foto806.jpg/
Dostum inşaAllah bulursun ben benim afacanı kaybetsem çıldırırdım.Çok üzüldüm.Sağa sola resmini yapıştırmayı düşündünmü?
O eğer biri bulup almadıysa ,yada Allah korusun başına bir kaza gelmediyse bir yere saklanmış çıkmıyordur.

Annene de küstün mü?
espiri yapmayı beceremiyorsun.bu sitede yapamadığın bir çok şeyden biri sadece...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SonpoL ün dediği gibi başına bir şey gelmezse yada senden daha çok ilgilenen birini bulamazsa mutlaka geri gelir üzülme :)

NoMotorNoCry ı da takma kafana.
Kendisi insani duygulara sahip olmayan bir canlı türü sadece.

Aa olmuyo ama.Nerden çıkarıyosun hayvan sevmediğimi.Özellikle seni çok seviyorum.

Aa olmuyo ama.Nerden çıkarıyosun hayvan sevmediğimi.Özellikle seni çok seviyorum.

Bu lafından dolayı köpüreceğimi sanıyorsan yanılıyorsun.
İnsan dediğimiz canlı, sosyal bir hayvandır sonuçta.
Hayvan olmaktan da, sosyal olmaktan da büyük gurur duyuyorum.
Keşke sen de sosyallikten biraz nasibini alsaydın.

Bu lafından dolayı köpüreceğimi sanıyorsan yanılıyorsun.
İnsan dediğimiz canlı, sosyal bir hayvandır sonuçta.
Hayvan olmaktan da, sosyal olmaktan da büyük gurur duyuyorum.
Keşke sen de sosyallikten biraz nasibini alsaydın.
Boşverin bunlar gibiler ne laftan anlar ne başka bişeyden onlara ver bi hayvan ya öldürür ya işkence eder yada dövüşlere sokturur insanlıktan nasibini almamış olanın içinde hayvan sevgisi bulundurmasını da bekleyemezsiniz elbette

Bu konuyla ilgilenen ve iyi dilekte bulunan tüm hayvan sever arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Bunu yazmamın sebebi kedimin bulunduğu haberini sizinle paylaşmak istememdir :).Şans eseri dışarı çıkmamla bulmam bir oldu şuan buldum zaten.Eğer istenirse konu kitlenebilir veya silinebilir herkese iyi akşamlar dilerim :).

Kardeşim gözün aydın. Sen bulmasaydın da, dediğimiz gibi başına bir şey gelmediği sürece mutlaka geri dönerdi. Belki de sen uyarken uğramış ve tekrar gitmiş bile olabilir. Şimdi sen ne kadar önlem alsan da, artık sokağı gördü ve yeni panpalar edindi :D. Bu da demek oluyor ki, artık kedin rahat durmayacak ve dışarı çıkmak isteyecektir. Çıkarmadığın zamanlar sağa, sola salarsa hemen yazdıklarım aklına gelsin :p. Maalesef öyle olduğu vakit, kısıtrlaştırmadığın sürece baş etmen zor olur bilgin olsun :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar