kedilere çözüm

beyler ne zamandan beri kediler dadanıyor yapmadığım iş kalmadı brandayı çöpe attırdılar leş gibi kokuyor her hafta brandayı yıkamaktan bıkmıştım şuan naylon örtülü biraz kısa geldi egzozun sınırdan motor açık duruyor bu sefer egzoza işemişler ısındığında çok pis kokuyor sıcak diye yıkamadım bu saatte motor yıkıcam buna kesin çözüm bulan var mı

Allah başımızdan korusun öyle kedileri köpekleri benim motora duvar kenara doğru küçük bahcemiz var çadır yaptım garaj misali hiç bişey de yok Allah'a şükür sadece direksiyonu kitliyom çadırıda kapatıyorum öle duruyo.

kedi kov sprey kullan motorunun bulunduğu yere sık.bırde kedı kov dıye ıslık sesıne yakın frekansta bır alet satılıyor.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Brandanin ustune lastikle koltuktaki boslugu kapat oturamasın biraz ugrasican ama baska cozum yok bende zzr 1100 den kopya cektim ama koltuk tirmik icinde olduktan sonra

kedi kov sprey kullan motorunun bulunduğu yere sık.bırde kedı kov dıye ıslık sesıne yakın frekansta bır alet satılıyor.

O senin fikrin ama bence hayvanlara eziyet etmek yazık ya o frekansı biz duyamiyoruz ama onlara belki eziyet ediyordur spreyde onların yaşamını etkileyebilir. Not: sen dedin diye sana karşı bişey değil sadece kişisel düşüncem.

zaten motoru eski bir battaniye ile örtüyorum üzerinde oturmaları beni dertlemez istediği yatsınlar ama işedikler çok pis kokuyor kedi kovucu spreyle de baş çıkılmaz motorun hangi yerine sıkıcaksın brandayı komple kapatıyordum üstüne işiyorlar hadi brandayı kaldır ellerin sidik içinde git içeri güzelce sabunla yıka bunlardan bıktım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

karabiberli karışımı yapayım bakalım çözüm olucak mı

Valla ben hiç ellemiyorum.
Yatsın hayvan yazık soğuktan koruyorsa ne güzel işte.

montajsız alarm al bı ıkı defa gelıyolar otmeye baslayınca vazgecıyolar tecrubeyle sabıt

Yahu tabiki yatsın da şu çiş meselesi hakikaten sıkıntı. Bizim kediler zaten tamamen şımarıklıktan yapıyor. Kapıcısı bakar, komşusu yemek verir, apartmana girerler rahatça, kral gibi gezer sitede. Birde gelip benim motora işiyo utanmaz. Ben ne güzel seviniyodum yaz gelir branda örtmem, sitede sıkıntı olmuyo diye. Kedi krizi yaşıyorum resmen. Ultrasonik kovucu acımasızca olabilir ama kedi kovan spreyi kesin alıcam aga.

kesin çözüm

0.jpg

Adana İl Temsilcisi
bende,bir yerlerde okumuştum. denedim oldu,brandanın iç tarafına haftada 1 shelltox sık.o kokudan hoşlanmıyorlar.birde çiğ kahve diye duydum.paylaşayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar