j
aynı köpeği görürsen üstüne sür seni bidaha görünce kuyruğu kısıp kaçacaktır sinek ilacı iyi fikir kediler için bende dükandaki kumlara sıkıcam mahalede ne kadar kedi varsa umumi tuvalet gibi kulanıyorlar hayvanları kovalayakovalaya olimpiyatlara katılıcamkaldera' Alıntı:kedilerden kurtulmanın yolunu bulmuşsunuz iyi güzelde,benim köpeklerle problemim var...bu köpeklerin benle zoru nedir anlamadım.karşılaştığım bu hayvanların yüzde doksanı bana saldırıyor.nerde bir köpek görsem savunma moduna geçiyorum otomatik olarak.nedir lan buçektiğim bunlardan.al işte yine üzerime yürüdü bir tanesi,birde motorun üzerindeyim üstelik.bugün şirkete gidemedik yoldan geri dönmek zorunda kaldık, hava şartları yüzünden.geldim eve.evdekin şaşkın bakışları ile üzerimdeki kıyafetleri çıkarıp malumunuz takımları kuşanırken sırıtıyordum.kısaca durumu izah edip hemen motoru çıkardım.hava durumu umurumda değildi açıkcası,
neyse motorun aküsü şarzlı olduğu için hemen çalıştırdım.yoğun bir tipi vardı,fazla beklemedim ısınmasını hemen binipyürüdüm,rampa aşağıdır bizim orası. bizim evin iki bina bitişiğindeki evde nerdeyse tüm hayvanlar mevcut,bütün kedi milleti burda yaşıyor sanki.ayrıca güvercinler,cins horozlar,bir kaç cins köpekte burda.zaman zaman duyardık mahalle sakinlerine saldırdıklarını,ama bu günde benim başıma geldi işte.bir de ara sıra bu konuyla ilgili yazılar çıkardı bir yerlerde yok sakin olacakmışız,yok panik yapmayacakmışız,birde sırıtacakmışız köpeğe..ben sırıtttım işte hiç tesir etmedi.oralı bile olmadı..panikde yapmadım,tam tersi o panik yaptı.mendebur hayvan iki sanıye daha duramadı.
az kaldı yuvarlanacaktım rapma aşağı.zor kurtardım.tekrar ters yapıp eve geldim.doğru o evin kapısına seğirttim ama o köpek oradaydı hala.
dur bakalım bir kapasınlar yerine ben biliyom yapacağımı..
bu kurban bayramı aynı hadise hendekte başıma gelmişti.ama intikamım korkunçtu.orada bana saldıran köpek,bırakın gelen geçene havlayıp saldırmayı, eğer köpek olduğunu hala hatırlıyorsa en büyük terbiyesiz olayım.