Kedilerden Kurtulmak!!

Arkadaşlar ben de kediler ile aynı sorun yaşıyorum, bahsedilen etkili olan Johnsonwax Böcek ilacı sprey veya köpük mü, hangisini tavsiye ediyorsunız, tüpün rengi ne?
Şimdiden teşekkürler

Böcek ilacındaki kimyasallar selene sarar verebilir ben evide 5 kedi besliyen biri olarak sana kesinlikle portakal kabuğu sürmeni tavsiye ediyorum.

Salihgureli kardeşim,katılabildiğim fikrin,sadece NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE olacak.
Zira motoru daha ziyade kullandığımız aylarda portokalı herjalde turfanda buluruz.
ama başka bir önerim var. bir de selenin üzerine bir bez üzerine karabiber atın. Bu dert benim e başımda idi. böyle halledebildim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
super br yontemını tesadufen buldum... pet shoplarda ya da buyuk marketlerde kedı sahıplerı ıcın uretılmıs spreyler var bu spreyı evde kedının dolasmasını ıstemedıgınız yerlere sıkıyosunuz kedı bı daha o raya gıtmıyooo... bunu motora sıkarsak belkım gelmezler ...

Ya arkadaslar bu konu konusulmuşmuydu hatırlamıorum ama ben her sabah kedi idrarı ve ayak izi temizlemekten bıktım. :pr: Branda aldım daha fena oldu içine giriolar ekstradan kapatma yaptırmama rağmen.:salut: bunun kesin çaresini bilen yokmu lütfen yardım edin ya...:queen: :queen:

SONUÇ : Eveeet arkadaslar.. Budur.. Böcek ilacı ile bu iş bitmiştir.. Bu gece 1 tanesi bile gelmemiş...
jhonsonwax ınkni aldım migrostan(7,5 ytl)..) ambalajıda baya şık ve kullanışlı...tavsiye ederim kedilere karsı..ben sele üzereine ayrıca bir toz bezi serdim ve onada sıktım ayrıca.. Birde normalde kokuyu siz duymuyorsunuz yani eski sheltox lar gibi diil...
sakın kedinin işi cıkıpta o akşam ugramamazlık yapmasın:queen:

Motosikleti
Forza 250
adam forumdan uzaklaştırılmış
konu açılalı aylar olmus
bir bakın kafanızı kaldırıp ya

bu konuyu hortlatmayı bir borç biliyorum kendime:mrgreen:
bende kedilerden çok çektim bi abi dedi karabiber dök evde karabiber kalmadı
en iyisi bu spreyi denim bende. . . :mrgreen:

Ben seleye bez koydum üzerine karabiberi boca ettim, sonra bantladım kedi patisiyle çıkarmasın diye. 2 gün hiç kedi uğramadı, 3. gün bez ortadan kaybolmuştu!!:silent:

o dediğin spreyi nerde buluruz ?

reklam olsa nolur biz burda satıcı değiliz paylaşım için teşekkürler sağol :rendeer:

sabah kalktım aynen durum şu bıranda hışırdıyor bı dokundum yumusak bişi :D nasıl da tüy dökmüş yaaaa :D:D komedi gercekten ama iğrenç bi durum

yav bişi olmaz havancagız üşümüş yatmış hep kendinizi düşünmeyin:) bak gece gelir cizerim deponuzu :p

yatsa sadece hep tüy bırakıyo hemde tırmalıyo bazen koltuğu benim hemen cam altında olduğu için bazen gece kalktığımda görünce bi bardak suyu boca ediyorum daha gelmiyo :) neyse artık bi sprey alıp onu denicem . .

Benim motorumun üzerinde kedi gezse çok sinirlenirdim ve inat yani o gece beklerdim kedinin gelmesini.O kedinin kıçını tekmelemedikten sonra rahat uyuyamam. Yada motorun arkasına bağlayıp sürükleeceksin o kediyi.:cat:

Saçmalık ya bakıyorumda şöyle herkezin motoruna kedi çıkıyor kuş ediyor felan.

Benim motoruma neden hiç uğramıyolar ki :S

Şeker bulaşıklığı yok dimi koltuklarınız da ?

muhtemelen seninkine de çıkıyordur ama sen farketmiyorsundur :) yada sarıp sarmalayıp kapalı kapılar ardında saklıyorsun motorunu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar