İnsanın sabrını çok fazla zorluyorlar. Eskiden pati izlerini görüyordum pek aldırmayıp siliyordum geçiyordu. Geçen gün koltuğun üstüne kakasını etmiş yetmemiş etrafına bulaştırmış, ohaa artık deyip gördüğüm yerde vurmaya karar verdim. (bu arada ciddi hayvanseverimdir, üstüme adam tanımam beni ne hale getirdiklerini anlayın artık) Neyse motoru yıkattım felan o günün akşamı 2 kendi penceremin önünde beni gece yarısı uykumdan edecek kadar kavga ediyor kalktım baktım bizimki orda pısmış yatıyor pencereyi açtığım anda korkudan fırladı gitti bokunu da penceremin önünde bırakarak... böylece motorumun üstüne sıçan kedi teşhis edilmiş oldu. Geçen gün eve geldim baktım yine penceremin önünde uyuyor üstüne bir kova su boşalttım hayvan önce neye uğradığını anlamadı, sonra sıcaklardan olda gerek ohhh serinledim yarabbi şükür dedi ve hiç bişi olmamış gibi kalktı gitti.. ulen kedi dediğin üstüne bi kova su boşaltılsa altına eder nasıl uçacağını kaçacağını şaşırır, roket olur uzar.. bu baa gösterdi ki bu kediden çekeceğim var. Yan binama tavukcu açıldı, eski kediler ile yeni kediler bu aralar mekan kavgası yapıyorlar anladığım kadarıyla. Geceleri uyutmuyorlar sürekli bi kavga hali, yakında elime havalı tabanca alıp sokaklara düşecem bu yaştan sonra kedi katili olacam. Böcek ilacından umutluyum umarım çare olur gelemez şerefsizler.