Kedi kurtarma operasyonu

umursamaz insanlardan olmaması,ne güzel kimse insanlık adına tşk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu arkaşdaş hepimizi duygulandıran birşey yapmış , helal olsun . Bizim de mahmure'miz var. hamile şu an , yavruların sahipleri hazır şimdiden . Annelerinden ayırmak istemem ama hepsine bakamam.

Kediyi annesinden mi ayırdı?:silent:
Şimdi kedi yaşıyor ama ben ise üzüldüm.
Umarım bunu dikkate almıştır.

öncelikle kedi olduğu için değil,bir canlıyı kurtardığı için o mechul motosiklet dostunu tebrik ederim:cat:

Hey MrCool are u still alive there:p
özlettin be kardeşim nerelerdesin sen kaç zamandır?

Selamlar olsun.....

hayvanları sevmeyen insanları da sevemez, dünya o kadar çirkinleşiyor ki böyle insani davranışları olağanüstüymüş gibi algılıyoruz artık malesef :pale:
arkadaşımıza duyarlılığından dolayı teşekkürler :rendeer:

YÜZDE YÜZ
turkey.gif

Allah razı olsun o arkadaştan.

ayrıca bizim evde 2 tane var 3 aylıklar, anneleri öldüğü için biberonla biz büyüttük, eve gelince bütün stresimi alıyolar herkese tavsiye ederim.

abi sen stresini fuarda playstationla alıodun sanırım
merakettim emin abi fuara motorunlamı geldin?

Her şey bitti kedimi başladı şimdide

Dostum daha 3. mesajında yazdığın şey enteresan. Herşey bitmedi. Kedi de yeni başlamadı. Başlık 7 ay öncesine ait. Nereden bulup çıkardın bunu şimdi..? Ayrıca çıkarmaya ve yorum yazmaya neden gerek duydun?

Bir başka konu daha... Başlık Eylül ayında açılmış. Eylül'de yavru kedinin ne işi var? Benim bildiğim yavru kedi mevsimi ilkbahardır. Yanılıyor muyum? Bu konuda cahilim, bir kedim bile yok çünkü...

Son düzenleme:
::biggrinn::biggrinnhelal olsun motorcu arkadasımıza::biggrinn::biggrinn

::biggrinn::biggrinnburdan alkısladım kendısını::biggrinn::biggrinn

Forumdan Uzaklaştırıldı
pirelimi bari yoksa motoru pireler basar..

al kediyi kuyruğundan tut salla salla fırlat yolun karşısına ne uğraşıyon..

Son düzenleme:
centilmen diyor, centilmenlik dişilere yapılır, bir erkeğin başka bir erkeğe centilmenlik yaptığını ve bir erkeğin başka bir erkeğe çok centilmensin dediğini duydun mu kardeş :pr::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
centilmen diyor, centilmenlik dişilere yapılır, bir erkeğin başka bir erkeğe centilmenlik yaptığını ve bir erkeğin başka bir erkeğe çok centilmensin dediğini duydun mu kardeş :pr::queen:

eğer duyduysan onlar kesin gay dır..:farao:

Dostum daha 3. mesajında yazdığın şey enteresan. Herşey bitmedi. Kedi de yeni başlamadı. Başlık 7 ay öncesine ait. Nereden bulup çıkardın bunu şimdi..? Ayrıca çıkarmaya ve yorum yazmaya neden gerek duydun?

Bir başka konu daha... Başlık Eylül ayında açılmış. Eylül'de yavru kedinin ne işi var? Benim bildiğim yavru kedi mevsimi ilkbahardır. Yanılıyor muyum? Bu konuda cahilim, bir kedim bile yok çünkü...

Genelde ilk bahardır ama yavrularını büyütüp yapması gerekenleri öğrettikten sonra yanından kovar, rahatsız olur onlar büyüyünce. Daha sonra mevsim pek fark etmiyor. :)
Bende sokakta bulduğum bir tekir kedi getirdim eve 2 yıl oldu heralde bizimle yaşıyor ve çok sevimli hayvan. Eve getirdiğim kediyi eylül ekim gibi aldım. Karnını doyurup geri bırakacaktım ama hava soğuktu neyse bu gün evde kalsın dedim. Zaten yavruydu anası yeni terketmiş. Soğuk hava 1-2 gün sürdü, dışarı bırakmaya gönlüm el vermedi sonrada ben bırakmadım kış gelmişti temelli alıştı eve artık ailenin bir ferdi...:)

Yer Bogazkörüsünün ortasi, kenedini otoyola vurmus bir köpekcik asyada siklilmis olsa gerek avrupa yakasina dogru kuyrugunu salliya salliya yürüyor :)
ben ve iki motorcu daha köprünün ortasinda drup hayvanin karsiya gecmesi icin gereken süreyi verdik arkamizda ne korna senfonileri caliniyordu!
fakat buna bezer kurtarma operasyonlarin cogunu anadolu yollarinda kaplumbaglarla yasarsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar