Kedi kurtarma operasyonu

Sabah E-5 Carrefur önü kozyatagindan arabayla gecerken yolun ortasında tam TEM bağlantı yolu kısmında :cat: siyah bir yavru kedicik karşıya geçmeye uğraşıyordu , ama trafik hızlı kimse duramıyor , ve sonuç kesin kedinin ezilmesi ile sonuçlanacak bir süre aynaya baktım duracak yer aradım .
Aynadan gördüğüm Bir motorcu arkadaş çekti emniyet şeridine kediyi aldı motoruna sonrası ne oldu bilmiyorum .

Adını sanını plakasını göremesemde tebrik etmek istedim belki burda yazılanları okuyordur diye .

Sevgiler saygılar :cat:

Ay kıyamam ben o kediciğe, ne işi var ki orda, tebrik ediyoruz motorcu arkadaşımızı.. :wiinkk:

Ne güzel kurtulmuş o kedicik motorcu arkadaşı kutluyorum:rendeer: dün iki tane gördüm ben ya ne yazıkki ölmüşlerdi psikolojim bozuluyor biraz daha dikkat onlara karşı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kediyi annesinden mi ayırdı?:silent:
Şimdi kedi yaşıyor ama ben ise üzüldüm.
Umarım bunu dikkate almıştır.

kurtarıldı yani iyi o zaman içimiz rahatladı:mrgreen::cherry:
bende kedimi alsam acaba :cherry:

Centilmen arkadaşı tebrik ediyoruz
859621mu3.gif

Allah da onu böyle bir sıkıntıdan onun kediyi dikkate alıp kurtarması gibi cekip kurtarsın insallah.
Ne guzel bir yürekmiş o. Allah razı olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kurtarıldı yani iyi o zaman içimiz rahatladı:mrgreen::cherry:
bende kedimi alsam acaba :cherry:

motor almayı bırak kedı al,hayvansever ol,,,ne oyle demır metal plastıkten yapılmıs makınalar.dımı amaaaaaaaaa:queen::queen::queen:

helal olsun arkadasa kim olsa aynısı yapardı diyelim bu TÜRKİYEDE :silent:

Allah razı olsun o arkadaştan.

ayrıca bizim evde 2 tane var 3 aylıklar, anneleri öldüğü için biberonla biz büyüttük, eve gelince bütün stresimi alıyolar herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Tebrik ederim o motorcu şahsiyeti ne güzel bir yüreğe sahip mibarek günlerde sevaba girmiş işte:) helal olsun

Allah razı olsun o arkadaştan.

ayrıca bizim evde 2 tane var 3 aylıklar, anneleri öldüğü için biberonla biz büyüttük, eve gelince bütün stresimi alıyolar herkese tavsiye ederim.

Ortaokul yıllarından beri hep evde kedilerle yaşıyorum. Anlatmakla bitmez. Herkese tavsiye ederim. Şu an evde 2 kedimiz var. Kardeşim de 5 adet, annemde de 3 adet. Bahçeli eve çıktığımda da köpek düşünüyorum. Tüm kedilerimiz sokaklardan kurtarılmıştır, hepsi spontane aileye dahil olmuştur. Lütfen Pet Shop'lardan hayvan almayın. Çok kötü koşullarda yurda kaçak sokuluyorlar.
Saygılar,

Ortaokul yıllarından beri hep evde kedilerle yaşıyorum. Anlatmakla bitmez. Herkese tavsiye ederim. Şu an evde 2 kedimiz var. Kardeşim de 5 adet, annemde de 3 adet. Bahçeli eve çıktığımda da köpek düşünüyorum. Tüm kedilerimiz sokaklardan kurtarılmıştır, hepsi spontane aileye dahil olmuştur. Lütfen Pet Shop'lardan hayvan almayın. Çok kötü koşullarda yurda kaçak sokuluyorlar.
Saygılar,

valla tebrik ederim bu ne güzel hayvan sevgisi böyle :) keşke herkes sizin gibi olsa sokakta hayvan kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar