Kedi kaçıran sprey

kesin çözümü uzun uğraşlardan sonra buldum.. içinde bir çeşit organik bileşik olan hayvan kovar spreyler var.. herhangi bir petshoptan size 1-2 ay yetecek kadarını 20 milyona alabiliyosunuz.. kokusu da çok güzel ama içinde nonyl ve keton bulunduğu için kediler gelemiyo.. ayrıca kediler bir kere alıştıkları yeri işarteliyip hep aynı yere yaparlarmış.. bu spreyle önce uzak tutuyosunuz sora başka bi yeri işaretlemeye zorlamış oluyosunuz.. benim çok hoşuma gitti.. 2 günde bir bi kere sıkıyorum seleye ve yanından kedi geçmiyo.. tavsiye ederim..

arkadaşlar ben denedim köpek kokusundan nefret ediyorlar köpek kokan bir bezle bu sorunu halledebilirsiniz:cat:

bence siz kedileri sevin. ben köpek sevmiyorum gelip gidip ön yada arka lastiği işaretliyorlar. ya kedi sevdiğimden ya da köpeklerin işaretlemesinden hiç kedilerlerle başım derde girmedi:p :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bence siz kedileri sevin. ben köpek sevmiyorum gelip gidip ön yada arka lastiği işaretliyorlar. ya kedi sevdiğimden ya da köpeklerin işaretlemesinden hiç kedilerlerle başım derde girmedi:p :queen:

Kedinin işareti kötü oluyor...Döşeme delik deşik oluyor...Köpeğin işaretine razıyım..Bir suyla yıkarsın geçer...

Heleki yeni gelmişssiniz motor hala sıcak..Hava biraz serin se arkadaş bir geriniyor döşemenin üstünde adamın nevri dönüyor....Sanki babasının yatağına yatıyor....

motorunuz scooter degilse yani ybr cbf tiipndeyse brandayı örttükten sonra eksozun altına mandal takın 2 tane bırandayı birlestrip bidaha cıkmaz benimde basıma geldi böle hallettim ama scooterdada yapılabilir cünki sadece oradan cıkıyolar ben izledim

mes

bolca naftalin dökün işe yarıyor.Bu da olmazsa elinizde sopayla uyumadan motorun başında bekleyin :queen: :queen: :queen: :rendeer:

kendine güvenen bunu kaçırsın bakalım :p

9.jpg

Arkadaşlar,motosikletlerimize musallat olan dört ayaklı bu canavarlar için hiç ama hiç masraf etmeye gerek yok.Aslında kediler rahat olduğu için motosikletlerimizi sahipleniyorlar ve rahat olduktan sonra race,naked ya da cross diye bir ayırım yapmıyorlar.Tek dertleri rahat olduğu için buraya çökmek ve keyif yapmak o kadar...:)

Ayrıca kediler keyif yapmak ya da uyumak için sahiplendikleri bir yeri kolay kolay bırakmak istemezler.Motorunuzdan bir kez uzaklaştılar mı hemen kendilerine başka bir mekan belirleyip orayı sahiplenirler ve artık oraya tebelleş olmaya başlarlar...:)

Çözüm olarak motosikletinizin üzerini branda ya da benzeri bir örtü ile örttükten sonra üzerine kedileri rahatsız edecek bir nesne koyun.(Ufak bir çalı çırpı, budaklısından bir odun ya da motosikletinize zarar vermeyecek ama kedileri rahatsız edecek benzeri başka bir şey...Garibim kediler bi yerlerine kaçar diye korktuklarından mı ya da başka bir nedenden midir bilinmez bir daha motosikletinizin yanına bile uğramıyorlar.) :p

Ben denedim ve kesin sonuç aldım.Bu dertten muzdarip olanlara da şiddetle tavsiye ederim.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herşey iyide hırsıza karşı yöntem nasıl oluyor onu anlamadım.?....:silent:

hırsıa karsı önlem şöyle oluyor......eger uykunuz hafıfse yanı bı tıkır mıkır ses geldımı hemen kalkabılırsenız.....torbanın ustune goydunuz kıremıt yere dusunce öyle bı ses yapıyorkı...tabı betonda oluyor bu.....yaklasık 1 metreden dusunce baya bı ses cıkıyor ...bende camın kenarında yatıyom...motoruma yarım etre ve aramızda duvar var....o karanlıkta hırsızın kıremıtı görecek halı yokya.....motorla ugrasırken mutlaka kıremıtlerden bırısı yere dusuyor....ben denemdım yanııı....dusuyor.... seste cıkıyor....:cherry:

ya arkadaslar nıye dert edıyonuzkı.....motoru park ettınızde ters cevırın....hep duz duracak halı yokyaaaaa :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karşına al adam akıllı konus bak miyav kardeş etme eyleme bana doberman aldırma. :p Şaka bi yana motorunu altlardan iyice kapat. yada motorunu kapalı bi alana bırak.

kedi için bir sürü kesin çözümler bulmuşsunuz ben de yararlanıcam teşekkür ederim :cat:
ama,,,,
benim başka bir derdim var onun için ayrı topik açmak istemedim, ya ben köpeklerden çok korkuyorum :pr: :pr: ışıklarda falan durunca motorun sesine mi geliyorlar nedir hep yanımda bitiyorlar ve ben motoru falan bırakıp kaçmak istiyorum ama onu da yapamıyorum çünkü fobim var ve ben kıpırdayamıyorum:pr: bana bir çözüm yolu lütfeennnnnnnn:pale:

kedi için bir sürü kesin çözümler bulmuşsunuz ben de yararlanıcam teşekkür ederim :cat:
ama,,,,
benim başka bir derdim var onun için ayrı topik açmak istemedim, ya ben köpeklerden çok korkuyorum :pr: :pr: ışıklarda falan durunca motorun sesine mi geliyorlar nedir hep yanımda bitiyorlar ve ben motoru falan bırakıp kaçmak istiyorum ama onu da yapamıyorum çünkü fobim var ve ben kıpırdayamıyorum:pr: bana bir çözüm yolu lütfeennnnnnnn:pale:

ben şöyle bir ürün buldum almayı düşünüyorum istersen bir dene,

DAZER KÖPEKLERDEN KORUNMA CİHAZI
evdazer.jpg

detaylar için ...

walla bende güvercinlerden bıktım motor ağacın altında druyo geliyolar yukardan bırakıyolar sonra kuruyor bide silecem diye uğraş artık:mrgreen:

benim evde iki tane kedim var 15 senedir kedi besliyorum tecrubelerime dayanarak söylüyorum çarşıdan 1 lt kolonya (2.5 ytl ) alın cam sil şişesine boşaltın koltuğa ve tekerleklere sıkın yanına yanaşamazlar ben öyle yapıyorum.

kedi mevsimi açıldı arkadaslar koltugumun döşemesi 2 inci kez değişti çok sinirliyim ne yapıcaz bi şekilde çıkıp mahfediyorlar bu spreyin linki satıs pazarlama ne varsa kim varsa Allah rızası için yazsın şuraya markasını!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kediyi kaçırmak istiyosan kuruğundan yakala çevir çevir fırlat bi defa... bak bir daha geliyormu.. tecrübe ile sabittir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar