kedi ezdim:(

gecmis olsun arkadasim, ucuz atlatmissin, yapacak birsey yok.

bende bugun atasehir girisinde bir kedi gordum. hava yagmurlu oldugu icin bugun ise motor ile gitmemistim. donuste isim eve yakin oldugundan yuruyerek geri donerken yerde daha yeni ezilmis bir kedi gordum. kani daha yeni akiyordu ve kedicik zavalli yerde cirpiniyordu. icim cok kalkti. arabarda ezmemek icin kenardan gectiler ama keske biri ezse idi de kedi kurtulsa idi. ne olursa olsun bir canliyi son nefesini verirken, can cekisirken gorunce insan inanilmaz kotu oluyor.

kedilerle ilgili çok anılarım var:pl::pl:

senin önüne hiç kedi köpek atlamadı galiba ben şimdiye kadar 2 tavşan - 1 tilki - 1 köpek - 2 kedi ezdim.

Afferim sana. Bak işte ne güzel bi örneksin. Keşke herkes senin gibi çıkıp maarifetlerini hünerlerini sergilese. Kargoyla 3 kilo kına gönderiyorum yakarsın bi yerine...::rantinp:::rantinp:

Afferim sana. Bak işte ne güzel bi örneksin. Keşke herkes senin gibi çıkıp maarifetlerini hünerlerini sergilese. Kargoyla 3 kilo kına gönderiyorum yakarsın bi yerine...::rantinp:::rantinp:

istiyerek ezdik sanki düşüp kafamız patlasaydı bu kadar sinirlenmezdin. tabi hayvan bizden daha değerli dimi ben düşsem ne olcak en çok kolum kırılır kafam yarılır dimi allah korumuş düşmemişin dicene dünyanın azarını yazmışın peeh:pr:

istiyerek ezdik sanki düşüp kafamız patlasaydı bu kadar sinirlenmezdin. tabi hayvan bizden daha değerli dimi ben düşsem ne olcak en çok kolum kırılır kafam yarılır dimi allah korumuş düşmemişin dicene dünyanın azarını yazmışın peeh:pr:

Mesajını tekrar okurmusun cevap yazmadan önce...
Benim düşüncem:bir canlının nefes alması dünyadaki diğer canlıların yaşamını kötü yönde etkiliyorsa yaşamak iyi bi tercih olmuyor...

kedilerle ilgili çok anılarım var

senin önüne hiç kedi köpek atlamadı galiba ben şimdiye kadar 2 tavşan - 1 tilki - 1 köpek - 2 kedi ezdim.
Tekrar oku bakalım bunu ne kadar insancılsın????

Pınarr;843501' Alıntı:
Mesajını tekrar okurmusun cevap yazmadan önce...
Benim düşüncem:bir canlının nefes alması dünyadaki diğer canlıların yaşamını kötü yönde etkiliyorsa yaşamak iyi bi tercih olmuyor...

Tekrar oku bakalım bunu ne kadar insancılsın????

anlamak istediğin gibi anlayabilirsin seninde hiç önüne kedi köpek vs çıkmamış ben orada yolda giderken önüne bi anda çıkan canlkılardan bahsettim senin önüne çıkarsa vurmazsın o zman. 100 km hızla giderken önüne bi kedi çıkarsa sen çarpmazsın o zman:cat:

ayrıca ben sabaha karşı gezi yapıyorum saat 23:00 dan sonra tilki tavşan domuz çok oluyo yollarda dediğim gibi yanlış bişey sölediysem affola ama inanki 100 km hızla giderken bi hayvana vurmamak için tek yapabileceğin şey düşmektir sonrası allah kerim zaten.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir gece 180 gibi bir hızla giderken bir anda yolun ortasında durmuş bana bakan aptal bir kedi canlısı gördüm.

Direksiyonu kırmamla araba iki tekere kalktı(ki safrane biraz ağır bir araç sever iki tekeri), kedi kurtulduktan sonra ilahi bir güç arabamı 4 teker üstüne indirdi, tabi ben yanımdaki kişiye ilahi güçten hiç bahsetmedim, hep yaparım böyle şeyler havalarına girdim hehehehe.:queen:

Yanımda oturan bayanla ilk buluşmamızdı, tam bir kedi dostuymuş, harika bir geceydi, nezlinizde kediye bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.:cherry::cherry::cherry:

Bir gece 180 gibi bir hızla giderken bir anda yolun ortasında durmuş bana bakan aptal bir kedi canlısı gördüm.

Direksiyonu kırmamla araba iki tekere kalktı(ki safrane biraz ağır bir araç sever iki tekeri), kedi kurtulduktan sonra ilahi bir güç arabamı 4 teker üstüne indirdi, tabi ben yanımdaki kişiye ilahi güçten hiç bahsetmedim, hep yaparım böyle şeyler havalarına girdim hehehehe.:queen:

Yanımda oturan bayanla ilk buluşmamızdı, tam bir kedi dostuymuş, harika bir geceydi, nezlinizde kediye bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.:cherry::cherry::cherry:

maceraya bak bee:cherry:. ama sonu kötü bitebilirdi. yani benimde anlatmak istediğim bu 4 teker kullanırken bile ne kadar büyük tehlike atlatmışın allak korumuş o ilahi güç olmasaydı cennette olabilirdin. yani 2 tekerde olsaydın cennetteydin. geçmiş olsun aye:cat:

Benim hem kedi hem köpek maceram var:mrgreen:
Madem konu kedi onu anlatayım
Sene 1998 ZX7R ile ışıklarda bekliyorum.Neyse yeşil yandı 1.vites bitti 2.vites bitmek üzere yola kedi fırladı.Benim geldiğimi görünce durdu.Ben kediyi görünce gazı kestim birden.Motorun arka lastik yanıma geldi.Baktım kedi hareket etmiyor tekrar gazı açtım.Kedi boş dururmu oda harekete geçti.Benim bir daha yavaşlama şansım olmadı.Paaaaat kediye çarptım ön teker ile.Motorun kafa sallandı(direksiyon amortisörü yok) korktum.Öyle yavaş yavaş yan yoldan geri döndüm.Kediyi veterinere götürmeyi düşünüyorum.Ama kedi yok çarptığım yerde.Ya yaralı kaçtı.Yada birşey olmadı kediye.:pale:

Geçmiş olsun kardeşim sana bişey olmasın :)benimde başımdan geçti motoru yeni çıkardım daha motor açıyorum herneyse tam kapattım köyün içinde 70 ile gidiyordum hiç anlamadan tavuk çıkmazmı önüme tabi ben hiç gaz kesmeksizin gittim pat diye bi ses motor hiç sallanmadı bile durdum hemen daha orda ölmüş hayvan onun için çok geçti fren yapsam bile kurtarabilmem imkansızdı.

Geçmiş olsun kardeşim sana bişey olmasın :)benimde başımdan geçti motoru yeni çıkardım daha motor açıyorum herneyse tam kapattım köyün içinde 70 ile gidiyordum hiç anlamadan tavuk çıkmazmı önüme tabi ben hiç gaz kesmeksizin gittim pat diye bi ses motor hiç sallanmadı bile durdum hemen daha orda ölmüş hayvan onun için çok geçti fren yapsam bile kurtarabilmem imkansızdı.

geçmiş olsun ya çarpıcaktın yada kendini tehlikeye atıcaktın.:rendeer:

GKN

ya yannış anlamayın, sadist falan deilim hayvanlarıda severim ama kedilerle böle anılar anlatıldıı zaman gülesim gelii:queen:

amannnn önüne çıktımı ezeceksinnn hatta sonra arabadan inip iki tanede tekme atacaksınnnkii diğer yoldaşlarına örnek olsun öyle temde e5 te gezmesinlerrr

hayvanlara duyarlı olalım o zman. şayet zealsun zs 200 gs kullanıcısı bi arkadaşım vardı hayancığa vurmasın die takla attı beli kırıldı. yürüyemiyo ama hayvan yaşıyo yani.:pr:

hayvanlara duyarlı olalım o zman. şayet zealsun zs 200 gs kullanıcısı bi arkadaşım vardı hayancığa vurmasın die takla attı beli kırıldı. yürüyemiyo ama hayvan yaşıyo yani.:pr:

Arkadaşına geçmiş olsunn hayvacağıza bişey olmaması çok sevindirici

Arkadaşına geçmiş olsunn hayvacağıza bişey olmaması çok sevindirici

Afferim iso sende tam benim kafadansın :wiinkk:

ya yannış anlamayın, sadist falan deilim hayvanlarıda severim ama kedilerle böle anılar anlatıldıı zaman gülesim gelii:queen:

Tebrik ediyorum dostum :rendeer: Bende bir kez daha anladım doğru dürüst bir dost bulduğumu :cat:

Bu arada benim karşıma da çok defa kedi kaplumbağa ve köpekler çıktı. Şu ana kadar karafatmadan başka canlı ezmedim onuda yavaş yavaş giderken tam tekerin altına geldiği sıra gördüm. Allahıma bin şükür sağım ve bi hayvanı öldürmemenin gururunu yaşıyorum... Yaşayamayanlarada acıyorum:farao:

Hayvan hakları:

Madde 3
1. Hayvanlara kötü muamele edilemez veya zalimane davranışlarda bulunulamaz.
2. Eğer bir hayvanın öldürülmesi gerekiyorsa, bu bir anda, acısız ve korku yaratmaksızın yapılmalıdır.
3. Ölü bir hayvana saygıyla davranılmalıdır.
İstemeden can alınmış bari ölüsü üzerine espri yapmayınız.
Saygılar.

Pınar bi önceki mesajımı okumadın heralde aynı kafadan olduğumuzu düşünmene şaşırdımm:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dokun icininisi hadi trafik canavarları :queen: bu hayvanlara birinin trafik kurallarını ogretmesi lasım nerdeyse hergun 4 tekerliler yerine hayvanlarla ugrasiyorum:queen: saten alasehirin insanı bi baska dert alasehirde yasayan bilir kaldırımlar bosu bosuna yapılmıs cok sever alasehir insanı yol ortasında yurumeyi :pr::pr:arabadan kurtulmaya calısırsın krolar cıkar karsına onu atlatırsın hayvanlar cıkar alasehirde motor kullanmak pataates tarlasında motor surmekten daha zor :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar