Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha önce 8 canını kullanmıştı o kedi:mrgreen::mrgreen:
nerden bilion yoksam sen mi yaptın :queen::queen::queen:
daha önce 8 canını kullanmıştı o kedi:mrgreen::mrgreen:
kedilerle ilgili çok anılarım varnerden bilion yoksam sen mi yaptın :queen::queen::queen:
kedilerle ilgili çok anılarım varl:
l:
senin önüne hiç kedi köpek atlamadı galiba ben şimdiye kadar 2 tavşan - 1 tilki - 1 köpek - 2 kedi ezdim.
Afferim sana. Bak işte ne güzel bi örneksin. Keşke herkes senin gibi çıkıp maarifetlerini hünerlerini sergilese. Kargoyla 3 kilo kına gönderiyorum yakarsın bi yerine...::rantinp:::rantinp:
istiyerek ezdik sanki düşüp kafamız patlasaydı bu kadar sinirlenmezdin. tabi hayvan bizden daha değerli dimi ben düşsem ne olcak en çok kolum kırılır kafam yarılır dimi allah korumuş düşmemişin dicene dünyanın azarını yazmışın peehr:
Tekrar oku bakalım bunu ne kadar insancılsın????kedilerle ilgili çok anılarım var
senin önüne hiç kedi köpek atlamadı galiba ben şimdiye kadar 2 tavşan - 1 tilki - 1 köpek - 2 kedi ezdim.
Pınarr;843501' Alıntı:Mesajını tekrar okurmusun cevap yazmadan önce...
Benim düşüncem:bir canlının nefes alması dünyadaki diğer canlıların yaşamını kötü yönde etkiliyorsa yaşamak iyi bi tercih olmuyor...
kedilerle ilgili çok anılarım var
Tekrar oku bakalım bunu ne kadar insancılsın????
Bir gece 180 gibi bir hızla giderken bir anda yolun ortasında durmuş bana bakan aptal bir kedi canlısı gördüm.
Direksiyonu kırmamla araba iki tekere kalktı(ki safrane biraz ağır bir araç sever iki tekeri), kedi kurtulduktan sonra ilahi bir güç arabamı 4 teker üstüne indirdi, tabi ben yanımdaki kişiye ilahi güçten hiç bahsetmedim, hep yaparım böyle şeyler havalarına girdim hehehehe.:queen:
Yanımda oturan bayanla ilk buluşmamızdı, tam bir kedi dostuymuş, harika bir geceydi, nezlinizde kediye bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.:cherry::cherry::cherry:
Geçmiş olsun kardeşim sana bişey olmasınbenimde başımdan geçti motoru yeni çıkardım daha motor açıyorum herneyse tam kapattım köyün içinde 70 ile gidiyordum hiç anlamadan tavuk çıkmazmı önüme tabi ben hiç gaz kesmeksizin gittim pat diye bi ses motor hiç sallanmadı bile durdum hemen daha orda ölmüş hayvan onun için çok geçti fren yapsam bile kurtarabilmem imkansızdı.
hayvanlara duyarlı olalım o zman. şayet zealsun zs 200 gs kullanıcısı bi arkadaşım vardı hayancığa vurmasın die takla attı beli kırıldı. yürüyemiyo ama hayvan yaşıyo yani.r:
Arkadaşına geçmiş olsunn hayvacağıza bişey olmaması çok sevindirici
ya yannış anlamayın, sadist falan deilim hayvanlarıda severim ama kedilerle böle anılar anlatıldıı zaman gülesim gelii:queen:
Bir gece 180 gibi bir hızla giderken bir anda yolun ortasında durmuş bana bakan aptal bir kedi canlısı gördüm.
Direksiyonu kırmamla araba iki tekere kalktı(ki safrane biraz ağır bir araç sever iki tekeri), kedi kurtulduktan sonra ilahi bir güç arabamı 4 teker üstüne indirdi, tabi ben yanımdaki kişiye ilahi güçten hiç bahsetmedim, hep yaparım böyle şeyler havalarına girdim hehehehe.:queen:
Yanımda oturan bayanla ilk buluşmamızdı, tam bir kedi dostuymuş, harika bir geceydi, nezlinizde kediye bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.:cherry::cherry::cherry: