Kedi bile yatacağı yeri biliyor!

Bugun teyze oğlu ile Şöyyle Göztepeye bi yürüyüşe çıktık... gözümüze takıldı ve kedi maşallah Burgman'a yayılmıştı=)

İşin en ilginç tarafı diğer bir kedide köpeğin üstünde uyuyordu :queen:

fotoraf0429xz2.jpg

fotoraf0430lr6.jpg

fotoraf0432av4.jpg

bizzat videoyada kaydettim:cat:

[YT]dm4_JUIaL0Q[/YT]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son resim dahada enteresan :cyclopsan

HRC

kediler sıcağı sever o yüzden duran motosikletler kediler için biçilmiş kaftan, ben motorumun üstünde kedi istemiyorum ama bir yandanda üzülüyorum böyle benim motorun üstünde kedi görünce, hayvanlara kıyamıyorum , hani adam olsa yaka paça atarım ama hayvanlara üzülüyorum yaa :)

kıyamet alameti kedi köpek kavgası bitti taraflar arasında barış ilan ettiler paylaşım için teşekkürler :)

Benim pc mden bugün imageshack ve bi kaç site açılmıyor. Fotoğrafları da göremiyorum.. :pale: Neden olur bu sorun ? :pr:

tşkler arkadaşlar.. bizim teyzeoğlu daha çok kuş hastası her kusun resmını sesini kayıt eder telefonuna bugunde beraber kedi köpek dostluğunu kayıt ettik :mrgreen:

Güzel resimler Vasco. Saol abisi...

Rica ederim güzel abim.. dostluk paylaştıkça artar :rendeer:

Buyrun bi resimde benden bizzat kendim çektim bu fotoyu sabahın 8'inde:)

Bunu dıger kopekler gormesın :)) bu kopekle cok alay ederler kopeklerın yuz karası dıyerek :p :queen: Tabıkıde ısın espırsı o ama cok guzel bise...

bu nasıl bi kedi ya.sanki gozlerinden biri birinin üstünde gibi bi bakın allah aşkına yada gözlerimmi bozuldu iyice :D

kedileri 4 japondan aşağısı kesmio honda suzuki yamaha kawasaki muhahahaha :):):) hiç güleceğim yoktu ya... yalnız bunlar kask takmamış:mrgreen::mrgreen:

HRC

bence o video dostluk örneği olmuş, hayvanlar bile gereksiz yere dövüşmeyi bırakmış. bu arada bu hınzır hayvan sıcak buldumu affetmez :)

catbike.jpg

Image-087.med.jpg

CatLucky.jpg

o köpeğin üstüne yatan kediye kopmuş durumdayımm işte kedi köpek kardeşliği:mrgreen:

su kedinin ustune birde horoz cıksa tam bremen mızıkacıları olcak vallaa :) nesem yerine geldi

Bu kediler gercekten cok üçkağıtcı, benim motor kapalı otoparkta duruyor ama bu kediler yinede giriyor iceri bende kac kez suç üstü yaptım bunlara benim motorun üstündeyken :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar