Kdz. Ereğli'den Selamlar

Katılım
18 Nis 2015
Mesajlar
19
Arkadaşlar Merhaba,

İsmim Berk, Kdz. Ereğli'de yaşıyorum, daha doğrusu yaşamaya çalışıyorum çünkü buraya yerleşeli daha bir ay oldu. Marmaris'liyim ama metalurji malzeme mühendisi olduğum için yolum buraya düştü, buralı arkadaşlar alınmasın ama bana biraz sıkıcı bir yer gibi geldi o yüzden motosiklet almaya karar verdim, tecrübe paylaşımı yapmak için de buraya üye oldum.

Aileden motorcuyuz aslında, babamda Yamaha Dragster 650 Classic var, büyükbabam da eski Jawa'cılardan. Babam tehlikeli diye beni motordan uzak tutmuştu hep fakat artık yuvadan uçunca müdahale yapamaz hale geldi, kaldı ki kanımızda var eninde sonunda başlayacaktık (= şimdi ehliyete başvurdum 9 mayıs'ta sınava gireceğim, hocamın dediğine göre bir acemiye göre sürüşüm iyiymiş, bunu da 3 senedir hayvanlar gibi teorik eğitim almama bağlıyorum. bir de işi ciddiye alma kısmı var tabi, motosiklete apaçilik için değil bilinçli bir şekilde, doğru ekipmanla binme taraftarıyım.

Şimdi ilk motorum olacağı için babam ybr ya da cbf almam taraftarı fakat ben arada istanbul'a kaçmak için pulsar veya wolf bakıyorum. naked'cıyım anladığınız üzere (= arada da ciddi fiyat farkı var kafam karışık o yüzden, fikir verirseniz sevinirim. Son olarak burada yaşayan arkadaşlar varsa aramızda, tanışmak isterim. Ben şimdiden hoşbulduk diyorum (=
 
Katılım
10 Mar 2015
Mesajlar
116
Selamlar Berk;
Ereğliliyim bende. Ama 4-5 yıldır uzağım Ereğli'den. Güzel bir yerdir aslında ama sıkıcılık konusunda hak verebilirim. Yapılabilecek şey çok az Ereğli'de. en iyi ihtimalle sahile gidersin :)

Pulsar ve SYM Wolf ikisi de (Bence) güzel motorlar. Boy kilo gibi bilgilerini verirsen muhakkak benden daha iyi bilen arkadaşlar daha güzel tahminlerde bulunabilirler. SYM Wolf bu aralar benim de takibimde olan bir makina. Bahsettiğin Wolf 250 ise tadından yenmez (şahsi görüşüm.)

Bu arada çok önemli uyarı!!! İstanbul'da yaşıyor olmama rağmen Ereğli'ye geldiğimde trafikte zorluk çekiyorum. İstanbul trafiğini yeğlerim Ereğli trafiğindense... Araç kullanmayı bilmeyen sürücüler,Yolcu görünce sol şeritte bile durabilen otobüs ve minibüs şoförleri ile olmazsa olmazımız havalı Apaçi kardeşlerimiz gibi bir çok tehlike ile doludur.. Aman dikkat et.

Sınavında şimdiden başarılar, umarım rahatlıkla geçersin. Ereğli'ye gelirsem yüzyüze görüşürüz inşallah. Yada olur yolun İstanbula düşerse haberim olsun :)
 
Katılım
18 Nis 2015
Mesajlar
19
çok teşekkür ederim, motor insana özgürlük veriyor biliyorsun o sebepten bir an önce kavuşayım da haftasonları zonguldak, akçakoca, adapazarı fln yapayım istiyorum.

ayrıca evet ben çok yer gezdim ve burası kadar trafiğin t'sinden anlamayan insan görmedim, millet akülü araba kullanır gibi kullanıyor burada çok ilginç. dikkat konusunda kendimi geliştiririm en azından diye düşünüp olumlu yanından bakıyorum yine de (=

ayrıca ereğli'ye gelirsen mutlaka görüşelim, bir özel mesaj atman yeterli, burada motorla gidilecek yerleri gösterirsin hem (=
 
Katılım
5 Şub 2015
Mesajlar
179
Hoş geldin kardeşim bende zonguldak merkezdeyim bakalım belki mt-zonguldak canlanır yaza doğru :D
 
Katılım
15 Mar 2008
Mesajlar
467
uzun yolda ybr 125 de pek üzmez aslında, iki kişi 125 lik düzgün motorlarla yüzlerce km yapan arkadaşlar var
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst