Kazalı motor alınır mı?

Hocam kazalı motorlar daha uyguna geliyor biraz masraf yapıp kazalı parçaları veya sıkıntısı olanları değiştirsem yeniletsem kullanılır mı?
Birde şase yamulmuş motorları alma diyorlar alıp bayiden veya özel servislerden yaptırsam sorun çıkar mi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şasisi yamulmuş motor işi biraz sıkıntılı. Ben kolay kolay düzelebileceğine inanmıyorum. Hele bir de alüminyum şasiyse daha büyük dert. Şasisi yamulacak kadar büyük bir kaza yaşanmışsa o motoru toplamak çok maliyetli olacaktır, bunca masraf yapılmasının ardından yine de düzen tutmayabilir. Lakin ufak tefek kazası olan motor, uygun fiyata satılıyorsa denenebilir.

Şasisi yamulmuş motor işi biraz sıkıntılı. Ben kolay kolay düzelebileceğine inanmıyorum. Hele bir de alüminyum şasiyse daha büyük dert. Şasisi yamulacak kadar büyük bir kaza yaşanmışsa o motoru toplamak çok maliyetli olacaktır, bunca masraf yapılmasının ardından yine de düzen tutmayabilir. Lakin ufak tefek kazası olan motor, uygun fiyata satılıyorsa denenebilir.
Hocam biryerden okumuştum yetkili bayilerde direkt şase değişimi ile ruhsata işleniyormuş öyle olsada gene sıkıntı çıkar mı? Pek bi bütçem yok hem okula hem iş yerine güzel ama ucuz yollu bir motorla gitmek için araştırıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam biryerden okumuştum yetkili bayilerde direkt şase değişimi ile ruhsata işleniyormuş öyle olsada gene sıkıntı çıkar mı? Pek bi bütçem yok hem okula hem iş yerine güzel ama ucuz yollu bir motorla gitmek için araştırıyorum
Teorik olarak konuşuyorum. Yeni şasi işi kolay değil, bin tane prosedürü vardır. Yeni şasi bulunsa bile o da çok ucuz olmayacaktır. Bütçe yoksa kazalı motor işine girmeni önermem, bütçen doğrultusunda 2. el, belki bir alt segment motor bakmanı tavsiye ederim.

Motosikleti
D400
Şase işlemli motor alınmaz; alınsa da satılmaz.

Kazalı motor alınır, yetkili servisten hangi parçaları değişmiş vs detay rapor varsa ancak.

Motosikleti
cbf 150
net cevap verelim, Tommy abiniz daha motorunu tamir ettiremiyor sen diyorsunki yetkili bayi şase getirse sonra motoru toplas. Onlar değil motor toplamak bissiklet toplayamaz. koca motou sökecekler yeni şaseye koyacaklar güldürmeyin beni. Şasesi yamuk motor alma

Motosikleti
Hero X Pulse 200
kazalı veya masraflı motorlar genelde öngörülenden daha fazla masraf çıkarır ve yediği para karşılığından adam olmaz, ona göre alacağınız fiyatın uygun olması gerekiyor. Planladığınız masrafı 1.5 ile çarpın öyle yapın hesabı.

Motosikleti
Honda Forza 250
Hocam alırken dikkat edin motor sağa çeker, sola çeker sürüşünetkilenir, diske sürter diski yer, lastik yamuk gider bilya dağıtır, zincir yamuk durur göbeği dağıtır, motor aksamını dağıtır daha onlarca sıkıntı doğurabilir.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Elin anahtar tutmuyorsa ustalarla bu işe gireceksen sağlamından bile pahalıya gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar