kazaları biraz engelleyebiliriz

Böyle insanlara acayip fitilim. Alkol alır araba sürer. emniyet kemeri takmaz hız yapar. mahallde kızlara hava olsun die gazlar ama arasokak tan bi araba çıkarmı die hiç düşünmezler.

Ben emniyet kemrimi takmadan yola cıkmam.bakkala bide gidcek olsam.

kırmızıda bekliyorum bigün arkamdaki araba yeşilin yanmasına 5 saniye kala korna calmaya başladı. 2 kere bastı uzun uzun. indim arabadan amcaogluyla beraber. yermisin yemezmisin...

biliyorum çok yanlış bişey yaptık ama o adam bi daha sarı yadıgında geçmek değil, yeşil yanmadan hayatta geçmez.

bence insanlar bunu istiyo zaman zaman.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle insanlara acayip fitilim. Alkol alır araba sürer. emniyet kemeri takmaz hız yapar. mahallde kızlara hava olsun die gazlar ama arasokak tan bi araba çıkarmı die hiç düşünmezler.

Ben emniyet kemrimi takmadan yola cıkmam.bakkala bide gidcek olsam.

kırmızıda bekliyorum bigün arkamdaki araba yeşilin yanmasına 5 saniye kala korna calmaya başladı. 2 kere bastı uzun uzun. indim arabadan amcaogluyla beraber. yermisin yemezmisin...

biliyorum çok yanlış bişey yaptık ama o adam bi daha sarı yadıgında geçmek değil, yeşil yanmadan hayatta geçmez.

bence insanlar bunu istiyo zaman zaman.

Dogru olmasada iyi yapmissiniz.. Uyuz oluyorum böyle yesil yanmadan uyarmak icin kornaya basanlara.. Elinize saglik derim. :)

Buda benden
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-schule/take-a-look-4508.htm

Dogru olmasada iyi yapmissiniz.. Uyuz oluyorum böyle yesil yanmadan uyarmak icin kornaya basanlara.. Elinize saglik derim. :)

Buda benden
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-schule/take-a-look-4508.htm

Süper video..

Bugünde mezarlığın önünde kadının biri atladı önüme. Az kalsın gönderiodum öbür tarafa :):pr: ama kocasından yediği dayagı görmen lazımdı..Almasam elinden öldürcek nerdeyse..

Kadın sürekli atlıomuş motorları önüne adam öyle dedi :queen: ben onun yalancısıyım. :queen:

Video Bende Acılırken Hata Verdi Microsoft İzin Vermiyo Die Yazı Geldi

ben hem motosiklet hem otomobil sürücüsüyüm allaha şükür halim vaktim yerinde ikisine de sahibim. böyle durumlarda millete yol verceksin abi heriki araçtada. yoksa afedersin foku yiyen sen oluyosun. ya araban kayıyor duramıyosun, yada motosikletinle zor anlar yaşıyosun.

şehir içinde arabaylada motosikletimle de 60-65i geçmiyoru. acelesi olan yanımdan geçsin gitsin. umrumda değil. saygılarımla:rendeer:

Hayatın patak olmuş senin galiba :p

Yok arkadaşım yanlış tanınmak istemem. herkes iyi biri oldugumu söyler beni sevmeyen yoktur nerdeyse..

Varsada çekemyenlerdir ya kız kardeşiyle çıkmışım dır yada eski sevgilisiyle:p:p

Ben şiddete KESİNLİKLE karşıyım ama:queen::queen::queen::cat: anladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar