Kaza

Courtyard Marriott otele giden yolda, tır garajının ilerisinde bir motosiklet kazası meydana geldi. 34 TF 0406 plaklı Mondial KN150 marka motosiklet bir yayaya çarptı. Serviste olduğum için çok birşey göremedim ama kadın bayılmıştı ve motosiklet ile sürücüsünde birşey yoktu gibi gördüm. Şimdiden geçmiş olsun arkadaşa ve yayaya. Umarım birşeyleri yoktur.

(Olayın şokundan dolayı yanlışlıklar yapmış olma ihtimalim var. Yanlışım varsa affola)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Sadece baygınlıksa, sürücünün de yayanın da verilmiş sadakası varmış.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yayalar "Nasıl olsa motor minicik bir şey, sağından solundan geçerim." diyerek, beklemek yerine yola atlıyorlar. Bizi ne kadar strese soktuklarına dair en ufak bir fikirleri yok tabii.

Bu kazada olay nasıl gelişti bilmiyorum ama yayalar bizim için cidden tehlike.

Yayalar "Nasıl olsa motor minicik bir şey, sağından solundan geçerim." diyerek, beklemek yerine yola atlıyorlar. Bizi ne kadar strese soktuklarına dair en ufak bir fikirleri yok tabii.

Bu kazada olay nasıl gelişti bilmiyorum ama yayalar bizim için cidden tehlike.

kesinlikle haklsın,bugün benimde başıma geldi,1 veya 2 metre kala bayanın biri atladı önüme göz göregöre,yer ıslak olduğu içinde frene ne kadar sakin bassamda kaydı tabiki,neyseki düşmedim.çok dikkat etmek gerekiyor.özellikle kararsız yaya tam bir tehlike.

İkisi de ölümden dönmüş denebilir.. Büyük geçmiş olsun hem sürücüye hem de yayaya..

oyle 1-2 metre kala önüme biri atlarsa, Çarpmazsam bile motoru durdurup ben çarparım napıyosn sen diye, cidden oyle düşüncesiz davranışlar yapıyolar ki, cana geliceğine mala gelsin derler ama karşıdaki canından ben malımdan oldukdan sonra da hiç bişeyin bi önemi kalmıyor.. yayaya çarpmicam diye motoru ters tarafa yatırdık diyelim, motor düştü sürükleniyor, sen düştün yuvarlanıyorsun, sonra kalkıp bunu öde mi diceksin adama? gerçekden çok yaşıyoruz Antalya'da boyle olayları çok can sıkıcı durumlar

Evet bu yaya motor karşılaşması da ilginçtir yaklaşık 6 yıl önce geniş bir pazar yerinden geçiyorum ama pazar kurulduğu gün değil yani bomboş 10 mt genişliğinde yol
karşıdan da bir yaşlı teyze ve kızı geliyor.Neyse 2 mt gibi yanlarından geçicem yaklaşık derken bunlar bana doğru yürümeye başladılar yolu karşıya geçmeye başladılar bu defa ben de onlara çarpmayım diye tam ters yönlerine kırdım direksiyonu fakat bunlar motor bize çarpacak diye benim gitttiğim yöne doğru yani geldikleri yöne döndüler geri velhasıl tam ikisinin arasından birbirlerini çekerken ikisine de çarptım.Anlatırken biraz uzun oldu ama yaşarken hepsi hepsi 5 sny bişeydi belki daha az sanırım .Valla motordan inmedim bile ama zaten yavaşlamıştım bişeyleri yokmuş sordum bastım gittim ama ağlasammı gülsem mi bilemedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar