Kaza Yaptım !

Herkese iyi günler, 10 dakika önce evimin arka sokağında çakılların üstünden 20 ile giderken motor altımdan kaçtı ve motoru üstüme düşürdüm, hemeen belirtiyorum o kask takmayanlara dicek bir lafım yok gerçekten canını sokakta buluyorlar, düşer düşmez ilk yere temasım kafamı çarptım ve kask sayesinde hiç bir şey olmadı ! hemen sonra dainese montumdaki korumalar sağolsun yara bile almadım ! resimleri hemen atıyorum herkese ders olsun bakkala bile giderken lütfen ama lütfen korumalarınızı takın kaskınız kafanızda olsun ! bende düşmem düşmem bana bir şey olmaz derdim hep ama kask ve korumalar olmadan binmezdim ama öyle lafta kalmaya bakmıyor, ayağımın üstüne basamıyorum ve motorda masraf çıktı hemen resimler ;

qg11.jpg

qg5u.jpg

qg66.jpg

qg75.jpg

qgc0.jpg

qgdg.jpg

geçmiş olsun daha kötülerinin olmaması dileğiyle iyi günler :)

geçmiş olsun
cana gelmesin mala gelmesi hiç bişey
dedikleriniz çok doğru

çok geçmiş olsun motorda ufkata olsa can sıkıcı hasarlar olmuş.size bişey olmaması önemli olan.korumalar konusunda tamamen haklısın.motor üzerinde dengedeyken korumalar saçma geliyor fakat bir -2 saniyelik bi kazada önemi ortada.

Çok çok geçmiş olsun kardeşim,olur böyle şeyler takma kafana.Olan motora olsun.Motor bi şekilde halledilir.Allah bidaha göstermesin

geçmiş olsun iyiki korumalarınız varmışta size birşey olmamış inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız
herkese kazasız sürüşler

Geçmiş olsun. Yara almaman çok sevindirici. Krenaj masrafları biraz canını sıkacak, birkaçbin tl kadar.

Çakıllı yollar çok tehlikeli. Girmeniz hata olmuş. Geçmiş olsun. Kaskın önemini de görmüş olduk.

Çok geçmiş olsun.Size birşey olmamış gerisi önemli değil.Bu parçaları 0 almaya kalkarsanız bayağı masraf olur.Sanayide yaptırma yoluna gidebilirsiniz en güzeli.

çok geçmiş olsun.korumaların önemi bir kez daha ortaya çıktı.merak ettim acaba dizlik varmıydı.yoksa o çakılda çok kötü yaralanılır dizden.bu arada motorunuz yeniymiş, gördüm içim acıdı :pale: Allah kaza beladan korusun...

Herkese tek tek teşekkür ederim ilaç gibi geldiniz bana moralim düzeldi, gidip gidip motora bakıyorum nasıl yapıcam diye zar zor para biriktirip aldığım daha 1.700 km olan motor düşünce çok kötü oldum. Eğer kask olmasaydı gerçekten yüzüm tanınmaz halde olurdu yüz üstü düştüm çünkü ve sürüklendim azda olsa. Kaskın vizörü çizik içinde nazarlık olsun diyorum ve daha yazın hyosung gt250r alma peşindeydim iyi ki almamışım onu hiç kaldıramazdım yerden ve unutmadan 250 cc ile başlıcam 600 le başlıyacağım diyenlere inanamıyorum ben gerçekten ! koruma olarak montun bellik koruması dirsekliği , eldivenlerim ve nox marka kaskım vardı, dizliğim de vardı. full korumaydım diyebilirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

geçmiş olsun. koruma her zaman önemlidir.

lakin, 20 km için epey ciddi hasar görmüş. sürtünmeden dolayı aşınmalar tamam da, kırılan plastikler fazla.

plastiklerin kırılan kısımlarından anladığım kadarı ile, honda bu motorların plastik aksamlarında mümkün olduğunca geridönüşüm'e başvurmuş. zira, siyah, en kolay, ucuz ve çoğu zaman geri dönüşümden çıkan bir renktir plastikte...

Çok geçmiş olsun Allah daha keder göstermesin bununla gelsin geçsin inşallah :rendeer:

Teşekkürler , benim anlamadığım sinyal kırılmıyor, motor yerde dururken sinyal yamulmuştu kaldırdım sinyal falan sapa sağlam ! fazla bir masraf çıkmaz diye düşünüyorum sizce ne kadar çıkar ve şu anda motorun görünüşü kötüleşti kullanırken bir sıkıntı çıkmaz sanıyorum, tecrübeli abilerim bir kaç yorum da yaparsa mutlu olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar