aynen katılıyorum 1000cc ile başlıcam diyen bile var. 100cc lik bir motorun bile hızı 100km yi geçiyor. ister 100cc ister 1000cc olsun, motorsiklette 30km hızdan sonra yaptığınız her kaza hasar demektir, bu sıyrılmada olabilir, incinmede olabilir, kırılmada olabilir.... en kötüsünü yazmayayım allah korusun hepimizi, ardındanda biz kendimizi koruyalım. "korumasız bakkala bile gitmeyelim"Herkese tek tek teşekkür ederim ilaç gibi geldiniz bana moralim düzeldi, gidip gidip motora bakıyorum nasıl yapıcam diye zar zor para biriktirip aldığım daha 1.700 km olan motor düşünce çok kötü oldum. Eğer kask olmasaydı gerçekten yüzüm tanınmaz halde olurdu yüz üstü düştüm çünkü ve sürüklendim azda olsa. Kaskın vizörü çizik içinde nazarlık olsun diyorum ve daha yazın hyosung gt250r alma peşindeydim iyi ki almamışım onu hiç kaldıramazdım yerden ve unutmadan 250 cc ile başlıcam 600 le başlıyacağım diyenlere inanamıyorum ben gerçekten ! koruma olarak montun bellik koruması dirsekliği , eldivenlerim ve nox marka kaskım vardı, dizliğim de vardı. full korumaydım diyebilirim