kurubuz;
sanırım yanlış anlaşıldım..
reflekslerim ve pratiğim çok olduğundan selektör, korna, vites düşürme, ön ve arka fren herşeyi yaptım yani 4 uzvumuda kurtulmak için kullandım ama olmadı..
ayrıca hızlıydım çünkü...
burak bakalım neler yapıcaz araba bi gelsinde..![]()
Ben yanlış anlatmış da olabilirim, kusura bakma. Tehlike anında 1 veya 2 saniye süren var kazadan kurtulmak için. ya fren yaparsın ( debriyajı bile sıkacak vakit olmaz) ya da ani hareketle kaçış manevrası yaparsın. Yani korna, selektör, vites düşürme vs yapacak zamanın yoktur. Zaman kaybettiğini bu yüzden vurgulamak istedim. Ama kaza anında orada değildim tabi, belki gerçekten de kurtulacak vakit yoktu dediğin gibi.
geçmiş olsun, neyse ki kazayı hafif atlatmışsınız, Allah bir daha göstermesin ve yaşatmasın...
ama nasıl olur da sizi o durumda gören motorsikletler durmaz ki , buna hem şaştım hem üzüldüm..aynı kazayı hepimiz yaşayabiliriz ve hepimiz yalnız kalabiliriz ....
nasıl oldun iyimisin yatmaktan sıkılırsın yakındaben az gezmedim deynekle
motorun durumu ne oldu gelişme olunca söle talibim motoruna
bu arada börekler süperdi yapanın ellerine sağlık görmemiş gibi yumuldum ama napim yüzsüzüm
![]()
abi annem yapmıştı onları afiyet olsun diyo yapar bi ara tekrar sen gel yeterki :queen: motor hala bekliyo abi adamlar kendi servislerine götürcekler ama taşıyacak birşey yok diyorlar.:farao:
sağol askon.. :rendeer: