kaza yaptım.....

geçmiş olsun kardeş allahtan yana yatıp sıkışmamışsın.allah korumuş

murat kardeşim tekrar geçmiş olsun :rendeer:inşallah en kısa sürede kalkarsın ayağa:cat: artık motosiklette olmasada seni otomobilde güzel projelerle göreceğime inanıyorum:wiinkk:hani nostur falan turbodur :queen:

Geçmiş olsun. :rendeer:

Selektör yapıp kornaya basacağına fren yapsaydın şimdi hem motorun hem de kendin sağlam olacaktın. Haklı olduğun için selektör yapıp adamın kenara çekilmesini bekledin ama olmadı işte. Hakkını savunmuş ve yaralı olmaktansa hakkı yenmiş ama sağlıklı olmayı tercih ederim. Sizde öyle yapın.

kurubuz;
sanırım yanlış anlaşıldım..
reflekslerim ve pratiğim çok olduğundan selektör, korna, vites düşürme, ön ve arka fren herşeyi yaptım yani 4 uzvumuda kurtulmak için kullandım ama olmadı..

ayrıca hızlıydım çünkü...

burak bakalım neler yapıcaz araba bi gelsinde.. :)

Son düzenleme:
kurubuz;
sanırım yanlış anlaşıldım..
reflekslerim ve pratiğim çok olduğundan selektör, korna, vites düşürme, ön ve arka fren herşeyi yaptım yani 4 uzvumuda kurtulmak için kullandım ama olmadı..

ayrıca hızlıydım çünkü...

burak bakalım neler yapıcaz araba bi gelsinde.. :)

Ben yanlış anlatmış da olabilirim, kusura bakma. Tehlike anında 1 veya 2 saniye süren var kazadan kurtulmak için. ya fren yaparsın ( debriyajı bile sıkacak vakit olmaz) ya da ani hareketle kaçış manevrası yaparsın. Yani korna, selektör, vites düşürme vs yapacak zamanın yoktur. Zaman kaybettiğini bu yüzden vurgulamak istedim. Ama kaza anında orada değildim tabi, belki gerçekten de kurtulacak vakit yoktu dediğin gibi.

Ben yanlış anlatmış da olabilirim, kusura bakma. Tehlike anında 1 veya 2 saniye süren var kazadan kurtulmak için. ya fren yaparsın ( debriyajı bile sıkacak vakit olmaz) ya da ani hareketle kaçış manevrası yaparsın. Yani korna, selektör, vites düşürme vs yapacak zamanın yoktur. Zaman kaybettiğini bu yüzden vurgulamak istedim. Ama kaza anında orada değildim tabi, belki gerçekten de kurtulacak vakit yoktu dediğin gibi.

sende haklısın tabi ama ben baya önceden farkettim aracı ama adam hem benim şeridimde durduğundan ve yol sağa virajlı olduğundan çok fazla sol taraftan gidemedim dedklerımı yaptım ama olmadı kazaya göre ucuz atlattım şükür..:)

Geçmiş olsun sıkma canını hiçbirşeyin yok boşwer motoru sana bişey olmamış ya (yani kazaya göre)

geçmiş olsun, neyse ki kazayı hafif atlatmışsınız, Allah bir daha göstermesin ve yaşatmasın...

ama nasıl olur da sizi o durumda gören motorsikletler durmaz ki , buna hem şaştım hem üzüldüm..aynı kazayı hepimiz yaşayabiliriz ve hepimiz yalnız kalabiliriz ....

geçmiş olsun, neyse ki kazayı hafif atlatmışsınız, Allah bir daha göstermesin ve yaşatmasın...

ama nasıl olur da sizi o durumda gören motorsikletler durmaz ki , buna hem şaştım hem üzüldüm..aynı kazayı hepimiz yaşayabiliriz ve hepimiz yalnız kalabiliriz ....

bende anlayamadım zaten durmamalarını..
ama kötü söz söyleyemem kimse bu durumda kalmasın... tekerleri düz bassın..

nasıl oldun iyimisin yatmaktan sıkılırsın yakında :)ben az gezmedim deynekle :p motorun durumu ne oldu gelişme olunca söle talibim motoruna :D bu arada börekler süperdi yapanın ellerine sağlık görmemiş gibi yumuldum ama napim yüzsüzüm :)

arkadaşım büyük geçmiş olsun ALLAH beterınden korusun

nasıl oldun iyimisin yatmaktan sıkılırsın yakında :)ben az gezmedim deynekle :p motorun durumu ne oldu gelişme olunca söle talibim motoruna :D bu arada börekler süperdi yapanın ellerine sağlık görmemiş gibi yumuldum ama napim yüzsüzüm :)

abi annem yapmıştı onları afiyet olsun diyo yapar bi ara tekrar sen gel yeterki :queen: motor hala bekliyo abi adamlar kendi servislerine götürcekler ama taşıyacak birşey yok diyorlar.:farao:

sağol askon.. :rendeer:

Son düzenleme:
abi annem yapmıştı onları afiyet olsun diyo yapar bi ara tekrar sen gel yeterki :queen: motor hala bekliyo abi adamlar kendi servislerine götürcekler ama taşıyacak birşey yok diyorlar.:farao:

sağol askon.. :rendeer:

ellerine sağlık gerçekten güzel olmuştu benim dayı oglu benle epey dalga geçti burda :D gene gelcem şu havalar gzl olsun hem kafa dağıtıyom akşama kdr bilgisayarlarla ugraşmaktan beynim sulanıyo

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.
Cenab-ı Allah beterinden korusun.
Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar