Haklısın abi, zaten düşer düşmez bende trafik gelmesin diye hemen motoru kaptığım gibi kenara götürdüm.Ne desen haklsın.
Gerçek tecrübem ve bilgim var , ve buradaki kimi arkadaşlardan daha fazla olduğunada inanıyorum , 5 ayda 11.000 km yaptım , hatta burada da paylaşmıştım , 1 günde 450 km aralıksız yaptığım zamanda oldu. Defalarca kaza vs. atlattım yada bi şeyler gördüm. Msj sayına göre yeni üye olduğunu düşünüyorum , benim o ilk konularımda sende olsaydın ne demek istediğimi gayet iyi anlardın. Daha öncesi ve şimdisi arasındaki farkı.
O durumda , eminim , kim olsa çarpardı. Ama senin tecrüben daha fazladır , sen çok daha ucuz atlatırsın o başka ama . Ben yoldan gidiyorum hızlı
bir şekilde ve sağda parkedilmiş minibüs tarzı araç , hemen yanında da petrolden çıkan araç aniden çıkıyor. Sen 100 senede kullansan bence çarpardın. Sağa - sola dönme şansın yok. Adamı görür görmez bende yapıştım ön - arka fren. Belki onünden gecerim diye öne çevirdim. Fakat şoför mahaline çarptım.
Her durumda suçluyum , kabul ediyorum . EHLİYETİM YOK. Ama bende bir motor seven ve kullanan , az çok burada biraz arkadaş edinen birisi olarak paylaşmak istedim. Ama illa paylaşmamam gerekirse , konuyu editlemesi ve ehliyet alıncaya kadarda açmamasını bilirim.
Abi yalan söylemiyorum , şehir içinde normalde , 70 max. yaptığım hız.Trafik yoğun olur, 40-50 de giderim .İşte okula fazla geç kalmayayım diye de biraz basınca öyle oldu.
Fakat buradan gerçekten de önemli bir ders aldım.